Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Toad for Mysql-ben egy kattintás és sql fájlban elmenti a komplett adatbázisomat. Ezt szoktam svn-ezni, sőt ezt szoktam futtatni az éles hoszting phpmyadmin-jában is.
Ez fasza, csak ha az éles adatbázisban ott vannak az éles adatok, akkor sokat nem érsz azzal, hogy a dev. adatbázisból csinálsz egy dumpot. Ha nagy az adatbázis, akkor megint csak szívsz ezzel az elgondolással.Nem azt állítom, hogy nem lehet így fejleszteni, csak szerintem sok lehetséges szívástól kíméled meg magad, ha az alkalmazáslogika nagy részét nem az adatbázisban tárolod. (Arról nem beszélve, hogy így függetleníteni tudod magad az adatbázis szerver nyűgjeitől, gyakorlatilag az alkalmazást nem fogja érdekelni, hogy milyen típusú adatbázisból dolgozik)
A tesztelés is nehézkesebb??? Ezt hogy érted? Lehet sok PHP hívőt megsértek vele, de a PHP-t eleve nem egyszerű (mondhatni rémálom) tesztelni, debugolni.
PHP-hez vannak szép automatizált eszközök unit tesztekhez, nem tudom, tárolt eljárásoknál ez hogy van. (Elvileg nyilván megoldható, gyakorlatilag meg még nem próbáltam)
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- X1 Carbon Gen13 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i7-7500U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Új Gamer PC RTX 5060 Ti 16GB i5-14400F 32GB DDR5 Garanciás
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest