Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Toad for Mysql-ben egy kattintás és sql fájlban elmenti a komplett adatbázisomat. Ezt szoktam svn-ezni, sőt ezt szoktam futtatni az éles hoszting phpmyadmin-jában is.
Ez fasza, csak ha az éles adatbázisban ott vannak az éles adatok, akkor sokat nem érsz azzal, hogy a dev. adatbázisból csinálsz egy dumpot. Ha nagy az adatbázis, akkor megint csak szívsz ezzel az elgondolással.Nem azt állítom, hogy nem lehet így fejleszteni, csak szerintem sok lehetséges szívástól kíméled meg magad, ha az alkalmazáslogika nagy részét nem az adatbázisban tárolod. (Arról nem beszélve, hogy így függetleníteni tudod magad az adatbázis szerver nyűgjeitől, gyakorlatilag az alkalmazást nem fogja érdekelni, hogy milyen típusú adatbázisból dolgozik)
A tesztelés is nehézkesebb??? Ezt hogy érted? Lehet sok PHP hívőt megsértek vele, de a PHP-t eleve nem egyszerű (mondhatni rémálom) tesztelni, debugolni.
PHP-hez vannak szép automatizált eszközök unit tesztekhez, nem tudom, tárolt eljárásoknál ez hogy van. (Elvileg nyilván megoldható, gyakorlatilag meg még nem próbáltam)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- JBL Live Flex 3 - Prémium Bluetooth Zajszűrős Fülhallgató - Kék
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest