Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Üdv.
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
A MySQL benchmarkot [link] bele szeretném tenni a processzortesztekbe itt a PH-n.
Annyit tudni kell, hogy én abszolút nem értek a MySQL-hez és a perlhez, csak és a kizárólag azért kezdtem el vele most foglalkozni, hogy a procitesztekbe a benchmarkot beletehessem.
A leírás szerint feltelepítettem a mysql-5.0.45-win32-t, majd az ActiveState Perl-t (ActivePerl-5.8.8.822-MSWin32-x86-280952.msi), a ppm-mel sikerült installálni a DBI-t és a DBD-mysql-t ([link]).
Viszont a benchmark futtatása az vhogy nem akar összejönni.
A parancssor vhogy így néz kiperl run-all-tests server=MySQL
És a hiba pedig:
Got error: 'Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO)' when
connecting to DBI:mysql:database=test;host=localhost with user: '' password: ''Ha usernévnek megadom a root-ot, akkor az ODBC helyére root kerül. Ha passwordnek megadom a kódot, amit a mysql konfignál pötyögtem be, akkor sem jó. A lényeg, hogy sehogysem jó.
perl run-all-tests server=mysql --user=root --password='xyz' --log
Ha megadom neki a gépem IP-jét amit a hálókártyánál állítottam be, akkor ez fogad:
D:\source\sql-bench>perl run-all-tests server=mysql --host=192.168.0.11:3306 --u
ser=root --password='1234' --log
Got error: 'Host 'FLESSHOME' is not allowed to connect to this MySQL server' whe
n connecting to DBI:mysql:database=test;host=192.168.0.11:3306 with user: 'root'
password: ''1234''Mi a probléma? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Újabb 20db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest