Új hozzászólás Aktív témák

• fLeSs

nagyúr

Üdv.
    Szeretnék kérni egy kis segítséget.
    A MySQL benchmarkot [link] bele szeretném tenni a processzortesztekbe itt a PH-n.
    Annyit tudni kell, hogy én abszolút nem értek a MySQL-hez és a perlhez, csak és a kizárólag azért kezdtem el vele most foglalkozni, hogy a procitesztekbe a benchmarkot beletehessem.
    A leírás szerint feltelepítettem a mysql-5.0.45-win32-t, majd az ActiveState Perl-t (ActivePerl-5.8.8.822-MSWin32-x86-280952.msi), a ppm-mel sikerült installálni a DBI-t és a DBD-mysql-t ([link]).
    Viszont a benchmark futtatása az vhogy nem akar összejönni.
    A parancssor vhogy így néz ki

perl run-all-tests server=MySQL

És a hiba pedig:

Got error: 'Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO)' when
    connecting to DBI:mysql:database=test;host=localhost with user: '' password: ''

Ha usernévnek megadom a root-ot, akkor az ODBC helyére root kerül. Ha passwordnek megadom a kódot, amit a mysql konfignál pötyögtem be, akkor sem jó. A lényeg, hogy sehogysem jó.

perl run-all-tests server=mysql --user=root --password='xyz' --log

Ha megadom neki a gépem IP-jét amit a hálókártyánál állítottam be, akkor ez fogad:

D:\source\sql-bench>perl run-all-tests server=mysql --host=192.168.0.11:3306 --u
    ser=root --password='1234' --log
    Got error: 'Host 'FLESSHOME' is not allowed to connect to this MySQL server' whe
    n connecting to DBI:mysql:database=test;host=192.168.0.11:3306 with user: 'root'
    password: ''1234''

Mi a probléma? Előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés