Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Köszi! Ebben is ugyanaz van? Mert ma néztem egy nextwayt és nem volt annyira lassú. ( nem a legújabb játékokra kell majd, inkább a kijelző lesz a lényeg) Itt már teljesen mást írnak, nem tudom melyik az igaz.
Az rk 3188-asból is van már kütyü pl ez,
Az rk 3188-as jobban tetszik, de azokról még semmi infó, hogy milyen a wifijük, stb. Pl egy két játéknál és tesztnél állítólag lassabbak voltak mint a régebbiek, mert nincs rájuk optimalizálva semmi. nem tudom mit vegyek, az Acer iconia A700-ra sajnálok kb 120-at kiadni, abból 2 kínai fullhd-s kütyü is kijön, és talán még azoknál is lehet érvényesíteni a garanciát. -
mexel
veterán
Elírtam, mert 916QR-t akarok megnézni, a kijelző miatt. Most 2 év gari és retina kijelző van benne, ennyiért megpróbálom, lehet. Ha nem tetszik legfeljebb eladom és meglátom mi lesz helyette.
-
mexel
veterán
Nem tudja valaki az Aréna telefonszámát, ami most nyílt? Ma nyitva vannak vajon? Megnéznék egy retinás Myaudiót ha van még egyáltalán akció vagy készülék. Sajnos a honlapjukon csak egy support telefonszám van ami ilyenkor nem él.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi