Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem_Tom_x
csendes tag
Röviden a szitu, nálam a javítás mellett eleve egy másik gèp vásárlása volt az alternatíva, erröl a javîtás alatt többször beszéltem az èrtékesítővel... Ha a pénz kellett volna, bizonyára megkapom, de nekem a munkához, mókához is egy tab kellett
. bocs, ha az elöbb félreérthető voltam! -
Nem_Tom_x
csendes tag
Sziasztok! 30 nappal azután, hogy szervizbe adtam a tabletet, felajánlották, hogy levásároljam az árát... Éltem a lehetőséggel. Számítottam rá de elégedett lettem volna, ha megjavítva kapom vissza. Ajánlották nekem is az üzletben a 8" Prestigiot de nem mertem belevágni (talán majd 2. tab lesz egyszer otthon), így Samsung Tab2 7" lett belőle. Köszönet azoknak (név nélkül, nehogy kihagyjak valakit) akik rendületlenül kommenteztek a felmerülő kérdésekre! Nekem nagyon sokat segítettetek! Üdv

-
Nem_Tom_x
csendes tag
Sziasztok! myaudio oldalán új rom van, mai dátummal :-) Próbálta már valaki? Aki nálam jobban ért hozzá, belenézne mi az új benne?
-
Nem_Tom_x
csendes tag
Sziasztok! Ha tudtok segíteni... Jelenleg a készüléken Gadmei 4.0.4 rom, root nélkül ("eredeti" myaudio rom-ot wifi és görgetési probléma miatt cseréltem) ami jól működött, ma délelőttig... Ma a wifi jel eltűnt, konkrétan nem tudtam bekapcsolni, miután ledobott a routerről. Végül nem tudom mi segített, de többszöri ki-be kapcs. és a futó ill. tárolt folyamatok legtöbbjének lezárása után életre kelt, de nagyon instabil. Javaslatokat előre is köszönöm! Még valami, jelenleg speedtest.net letöltési eredmény irreálisan magas eredményt mutat, miközben a tényleges letöltés akadozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- Lenovo TAB M11 tablet
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. bocs, ha az elöbb félreérthető voltam!
JBt várom...