Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem_Tom_x
csendes tag
Röviden a szitu, nálam a javítás mellett eleve egy másik gèp vásárlása volt az alternatíva, erröl a javîtás alatt többször beszéltem az èrtékesítővel... Ha a pénz kellett volna, bizonyára megkapom, de nekem a munkához, mókához is egy tab kellett
. bocs, ha az elöbb félreérthető voltam! -
Nem_Tom_x
csendes tag
Sziasztok! 30 nappal azután, hogy szervizbe adtam a tabletet, felajánlották, hogy levásároljam az árát... Éltem a lehetőséggel. Számítottam rá de elégedett lettem volna, ha megjavítva kapom vissza. Ajánlották nekem is az üzletben a 8" Prestigiot de nem mertem belevágni (talán majd 2. tab lesz egyszer otthon), így Samsung Tab2 7" lett belőle. Köszönet azoknak (név nélkül, nehogy kihagyjak valakit) akik rendületlenül kommenteztek a felmerülő kérdésekre! Nekem nagyon sokat segítettetek! Üdv

-
Nem_Tom_x
csendes tag
Sziasztok! myaudio oldalán új rom van, mai dátummal :-) Próbálta már valaki? Aki nálam jobban ért hozzá, belenézne mi az új benne?
-
Nem_Tom_x
csendes tag
Sziasztok! Ha tudtok segíteni... Jelenleg a készüléken Gadmei 4.0.4 rom, root nélkül ("eredeti" myaudio rom-ot wifi és görgetési probléma miatt cseréltem) ami jól működött, ma délelőttig... Ma a wifi jel eltűnt, konkrétan nem tudtam bekapcsolni, miután ledobott a routerről. Végül nem tudom mi segített, de többszöri ki-be kapcs. és a futó ill. tárolt folyamatok legtöbbjének lezárása után életre kelt, de nagyon instabil. Javaslatokat előre is köszönöm! Még valami, jelenleg speedtest.net letöltési eredmény irreálisan magas eredményt mutat, miközben a tényleges letöltés akadozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 7. Generációs Ipad
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. bocs, ha az elöbb félreérthető voltam!
JBt várom...