Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb68
tag
A legegyszerűbb módja a freki ellenőrzésének,ha feltelepíted a System Tuner Pro nevű progit.Egyébbként az enyém is alapon 1.2Ghz-en fut/normal mód/.De Antutu mérés szerint 1.5Ghz-t ír ki meg 7850 pontot ad.A rom amit használok a 9.23.Az enyém sem megy alapból 1.5Ghz-en./Meg szerintem más gépe se./
-
Fritz Teufel
addikt
A Skype veszi az üzeneteket és minden további nélkül tudok válaszolni is. Ellenben a hanghívásnál először kicsörög, de ha a kijelző is aktiválódik, azonnal megszakad a kapcsolat, mint a videóhívásnál. Mondjuk a Skype-ra mások is panaszkodtak korábban. A lényeg, van hálózat, csak az akkumulátor merülését nem tudom viszonyítani semmihez.
-
Fritz Teufel
addikt
Azért bírja neked sokáig, mint egyébként nekem is, mert nincs Wi-fi standby állapotban. Úgy nekem is a végtelenségig bírja. Egyébként végre feltöltődött és hozzáfértem az adatokhoz. Készítettem róla screenshot-okat.
Most nem is tudom, hogy mit gondoljak, kellene azok tapasztalata, akiknek a Wi-fi standy állapotban is működik, hogy nálam ez a fogyasztás normális-e. Nincs viszonyítási alapom, mert ugye eddig soha nem működött.
Íme a képek:
[link]
[link]
[link]
[link] -
Fritz Teufel
addikt
Este feltettem az utoljára kiadott MyAudio ROM-ot. Egyenként frissítettem a Google Play által forszírozott Gmail, Maps és Street View on Google Maps valamint manuálisan a YouTube alkalmazásokat. A TalkBack-re nem maradt idő, kidőltem. Amikor abbahagytam, minden működött szépen. Mint írtam, csak a Wi-fi lett beállítva, valamint a Skype lett telepítve a próbához, még csak a nyelvet sem állítottam át. Minden frissítés között hagytam legalább 10 percet és ellenőriztem Skype-al a Wi-fi kapcsolatot. Folyamatos volt, még a hanghívás sem szakította a kapcsolatot (a video azonnal és már szűz állapotban is).
Reggel, a Skpy-al dobtam egy üzenetet, semmi. Hanghívás, semmi. Jó, akkor bekapcs. Semmi. Hosszú Power gombnyomás után az akkumulátor piktogramja fogad, benne a bal szélén vékony piros csíkkal, jelezvén, hogy kifogyott a szufla. A jó hír, hogy a Wi-fi ment... amíg le nem szívta az akksit, standby állapotban! Összesen nem bírhatta tovább 7 óránál, de valójában ennél is kevesebb lehetett. Ennek tényleg ennyit kell bírnia telepített applikációk nélkül, szűz rendszerrel és standby módban bekapcsolt Wi-fi-vel?

-
Fritz Teufel
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fujifilm X
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nintendo Switch 2
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze lehet hülyeséget írok.
Szerencsére az enyém 1500-on fut.