- Gurulunk, WAZE?!
- Matteo005: 9800X3D
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jlaci63
tag
Ez olyan, mint az LCD TV-knél a válaszidő- háború. minden gyártó mást és mást ért alatta.
Szerintem tök fölösleges dekázgatni. Ez olyan mint a bringásoknál, mikor már grammra nézegetik a pedálokat, váltókarokat. Én a Myaudio ezen topicban olvasott promlémái miatt döntöttem a Concord mellett. És tudom, hogy 22K-ért nem iPad-ot vettemViszont a megspórot pénzből (iPad) rengeteg mást mindent (pl. príma bringa) meg tudok venni.
-
Fritz Teufel
addikt
Sziasztok!
A processzor sebességével több ilyen gyártó is variál. Itt arról van szó, hogy azt írják akár. Ha valaki ismeri a magyar nyelvet, akkor tudja, hogy ez mit jelent. Jogilag tiszta az ügy. A processzor valóban képes a megadott sebességre, azonban ezt visszafogják a túlmelegedés miatt. Miért? A túlmelegedés idő előtti elöregedést is okozhat, de itt az érzésről is szó van. Senki nem szereti, ha a holmi szinte süti a tenyerét. Csupán erről lenne szó, át is vernek meg nem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest