- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
-
sony1962
csendes tag
Nekem mindkettő volt. A 908A -t is 45 -ért vettem. Bár hardveresen gyengébb, de a nagyobb képátló kárpótol. A Wifije jobb.Folyamatosabb a görgetés. Szép IPS a kijelzője. Hasonló árban nem kérdés, hogy a 908 A JOBB VÉTEL. a 808-at eladtam. Most újra veszek egyet, de ha a wifije hasonlóan szar lesz ennek a szériának is, a my audiosok fején verem szét az biztos....
-
tomi5244
őstag
A két tablet között a képarány is különbözik, nem csak a képátló. Ugyanis a 808DCC 16:9, az s9 908A pedig 4:3. Ha esetleg filmeznél is rajta néha néha vagy youtube videókat sem veted el akkor a 16:9 es képarány kézenfekvőbb, ráadásul ott a 720p HD felbontás is adott 1280x720.
Én személy szerint a 808DCC-t választanám a jobb hardver miatt. Hosszabb távon megéri, ráadásul szerintem a 908A nem ér annyit amennyit elkérnek érte. Bár a 808 DCC jelen állapot szerint elég felkapott és hiánycikknek tekinthető lehet kell rá várnod jó pár napot esetleg egy két hetet (bár ne legyen igazam).
Remélem tudtam némileg segíteni.
T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest