- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Szia!
Igen! A kínai egy ROM. Ugyanis ez a készülék egy kínai Gadmei nevezetű tablet, Magyarországon MyAudio néven brandelve. A lényeg, hogy kérlek nézd már meg, hogy mi a pontos software-ednek a leírása. Mert érdekelne. A másik, hogy te is hasonlókat tapasztalsz, mint én. Én is hezitálok, hogy a MyAudios 4.0.4-es Romot rakjam-e fel, mint Yoli, vagy esetleg a kínai Gadmei készülékre írt Romot, ami állítólag szintén jobb, mint amivel gyárilag kijön.
Én is csak a hátrányoktól félek picit. Az előnyöket persze élvezném én is
Szóval. Valószínű neked sem a legfrissebbel jött ki. Valamit valószínű tenni kell rá, hogy elmúljon a szaggatott görgetés és lassulás bekapcsolt WiFi esetén.Üdv.
-
Yoli
tag
Akkor nem nagyon olvastál utána a gépnek
Ez egy kínai gép (Gadmei) melyet a Myaudio forgalmaz itthon.
Én a myaudio által kiadott romot raktam rá amit valahol "gyárinak" is nevezhetünk, de itt ennek ugye nincs így értelme, hiszen nem ők írják. De legalább csak átnézik vagy valami hasonló (reményeim szerint)
Tehát én nyugodtabb szívvel teszem fel, de lehet csak reménykedekAzért itt a fórumot legalább olvasgasd át néhány oldalnyit...
-
Nunder
őstag
A kínai a legfrissebb, 10.11-i dátummal. A MyAudio-s 9.23-án jött ki. Ebben benne vannak az alap appok, a kínaiban nincsenek, neked kell őket beletenni. Egyik itt akad egy kicsit a másik ott. Holnap már többet tudok mondani, mikor felraktam a másik ROM-ot. Ha egyáltalán felrakom...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest