Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- VHS digitalizálás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
Fez69
"töltés regisztert lenullázzuk (5%)" ez alatt mire gondolsz? Lemerítem 5% alá 3havonta, vagy valamilyen progival nullázod, vagy hol?
Köszi!Fairplays
Felakarom rakni én is majd a 4.2.2 elárulod nekem milyen progikkal és hogyan tudom előtte leformázni az összes patríciót, mert szerintem nálam már azért akad ki némelyik rommal az érintőképernyő, ugyanis valami csak rajta marad valahol amivel gubancca lesz, pl. a gyári 4.0.4 rommal.
Köszi! -
En inkabb otvar akksi otvar toltesvezerlo elektronikanak neveznem, nem kene megbolondulnia attol hogy hasznaljak es ezzel visszaterunk a kezdetekhez, mar pedig hogy az eszkozben levo alkatreszek a kozepes szintjet se utik meg...a taboddal meg azert nincs gond, mert a nagy szamok torvenye miatt egy egy selejt (jol mukodo darab ) is becsuszhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Samsung Galaxy Tab S7+5G
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest