Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apooca
tag
válasz
Permet Elek
üzenetére
Ez a fél év gari az akkura hol szerepel?
-
Hasyinto
csendes tag
válasz
Permet Elek
üzenetére
Bevallom egy HD kijelzőhöz nekem elfogadható a 6 óra működés, folyamatos wifivel, folyamatos nyomkodással, játékkal, videóval.... Bár tény, hogy tapasztalati szinten még frissek az élményeim... :-)
Remélem én belenyúltam a jóba, ha nem akkor én is samsungra váltok... Hajtom mint Zinger... Ha van valami baja az jöjjön ki.. Eddig tényleg semmi ... Most a melóban feltettem és youtube videó fut rajta reggel 9-tő. ... holnapig benne vagyok a 3 napba.... utánna sem hagyom... nyúzom.... nállam tényleg mindennapi használatba lesz. Egyenlőre semmit nem tapasztaltam..sem mag beragadást, sem wifi eldobást... stb... Meglátjuk... De köszönöm az észrevételt. -
válasz
Permet Elek
üzenetére
Pindur horinek !!
6 ora akku ido kicsit eros ,sose ment annyit,legfeljebb ha kikapcsolja az ember a wifit,a 4.5-5 ora realis ,tarthato is ha nem hal le az akkumulator... semmi gond nem lenne ezekkel a kutyukkel ha support ne lenne annyira gaz...de kerdezd deceptiont , vagy pusihusit,de hogy jobbat mondjak a media markt ugyfelszolgalata is tudna errol meselni,es ez a legnagyobb baj az
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viccrovat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Senki sem töröl ennél jobban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest