Hirdetés
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Permet Elek
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Lényeg. A legrosszabb amit vehetsz. Használom november vége óta. Az összes probléma előjött vele azóta. Ezért már gadmeit nem is használok, mert félek mikor döglik be. Naponta töltöm, akár 2x-is. 5 órát megy wifi nélkül. Készenlétiberakás nélkül. vagy max 2%
Még működik. De ha ezt előre tudtam volna, amit ma. Messziről elkerülöm. Vagy ha lett volna akkor 708Dcc lehet azt veszem. Mert csak 30-inc. Míg 45-ért, már vehettem volna akkor, használt samsungot. Remélem meghal, és nem lesz javitható. És levásárolhatom az árát. Egyszóval. Én mindenkit lebeszélek erről a tabról. 3 hónap használat után.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest