Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
plityo
tag
válasz
royalka #1827 üzenetére
Éééérdekes amúgy, mert nem vártam meg a választ, és az alvó módot "sohára" állítottam. Így nem aludt el a gép, így nem is ragadt offline-ba a mag. És nem ketyegett a sleep time sem. Szóval ez működöt.
...egy darabig, mert aztán vmiért mégiscsak elaludt. Sleep time: 1:36, Core1 offline-ban. Dögöljek meg, nem értem.
Leszedtem a GO Launcher EX Power Management Widget-jét, mert gyanús, hogy az kavart be. Aztán feltettem tölteni, reggel bekapcsolt kijelzővel találtam. Az analízis tanulsága szerint éjjel 4:36-kor bootolt. Jelenleg otthon van, nosleep módban, kikapcsolt kijelzővel. Kíváncsi vagyok, mit tapasztalok, ha hazamegyek. Meg fogom írni, és kipróbálom a képernyőzár tiltását is...
(Kezdő androidos vagyok, de ez nagyobb rejtvény, mint a Windows Vista...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest