- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
plityo
tag
válasz
royalka #1827 üzenetére
Éééérdekes amúgy, mert nem vártam meg a választ, és az alvó módot "sohára" állítottam. Így nem aludt el a gép, így nem is ragadt offline-ba a mag. És nem ketyegett a sleep time sem. Szóval ez működöt.
...egy darabig, mert aztán vmiért mégiscsak elaludt. Sleep time: 1:36, Core1 offline-ban. Dögöljek meg, nem értem.
Leszedtem a GO Launcher EX Power Management Widget-jét, mert gyanús, hogy az kavart be. Aztán feltettem tölteni, reggel bekapcsolt kijelzővel találtam. Az analízis tanulsága szerint éjjel 4:36-kor bootolt. Jelenleg otthon van, nosleep módban, kikapcsolt kijelzővel. Kíváncsi vagyok, mit tapasztalok, ha hazamegyek. Meg fogom írni, és kipróbálom a képernyőzár tiltását is...
(Kezdő androidos vagyok, de ez nagyobb rejtvény, mint a Windows Vista...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest