- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Amint látjátok, sikeresen módosításra került az első hsz, a fórumon fellelhető információk alapján.
Bármilyen kiegészítést javasolnátok, azt jelöljétek meg a hsz-ban egy szóval, félövérré téve, hogy a továbbiakban hasznosan tudjuk gyűjteni az infókat. Gondolok itt letesztelt ROM-okra, vagy éppen egy-egy új 3G modemre, ami működőképes. Elég tág a hasznos fogalma, de ha úgy érzed, hogy hozzájárul a közjóhoz, akkor nyugodtan lehet javasolni. Ezeket összegyűjtjük, és hetente/kéthetente megkérünk egy moderátort, hogy szerkessze bele az 1. hsz-ba.
Milyen is legyen a minta? Mondjuk legyen egy olyan szó, amit nem sűrűn látunk a fórumban, hogy egyszerűbb legyen szűrni. Talán a !Kiegészítés! jó is lenne, közvetlenül a hsz elején, mint a Spoiler tartalmaknál.
Minta:
!Kiegészítés!
Javaslom, hogy vegyük fel a tech. spec-ek közé a vajköpülés funkciót. 4.0.3-mal akad egy kicsit, de 4.0.4-gyel tökéletes.
Elnézést kérek, hogy így magamra vettem a szervezkedést, de mióta nem szerkesztem a Gamepod-ot, kicsit kiveszett belőlem az ilyen irányú tevékenység, és kicsit hiányzik.
Bárki szeretne beszállni, vagy leváltani, jelezze nyugodtan
P.s.: jelentem a szűrés jól működik, úgyhogy szerintem maradhat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest