- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teagol
aktív tag
Az is egy dolog, hogy hosszú a szervizidő, de ráadásul nekünk kell buherálni szoftveresen is, hogy NORMÁLISAN működjön!
Abból indultam ki, hogy mekkora mennyiségben kell kiszórni a piacra, hogy meg is érje nekik, és akkor ott van még, hogy fent kell tartani a szervizét is. Fizetni az embereket, a járulékokat, stb ...
Szóval ipari mennyiségű hulladékkal kell ellátni a piacot, hogy hasznot is termeljen!Más.
Ár-érték arányról beszélnek sokan, régen én is így gondoltam. Ma már nem.
DE! elvárná az ember, hogy ha vesz valamit, az működjön!
Én is olvasgattam a fórumot, elégedett voltam, mert működött a gép. Aztán hirtelen megadta magát az akku majdnem 5 hónap után. Szuper. Ezt csak azoknak írom, akik úgy gondolnak a gépükre, mint szerencsés kivételre. (ami ugye nevetséges, hogy előfordulhat)
Szólok, nem lesz az. Mert mint Life is írta, a benne lévő alkatrészek ...Ez olyan, mint amikor veszel egy bicajt valamelyik hipermarketben 30 pénzért, aztán kiderül, hogy használhatatlan.
Akkor minek gyártják?!!!Legyen akkor ne 40e. Legyen 50e és lehessen használni!
Mert ez így átverés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CNC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest