Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kőbaltás
tag
Szevasztok!
Először írok és egyben segítséget is kérek. Az igazság az hogy még soha nem volt számító gépem. 5.x környéken ez talán nem nagy csoda. Pár hete hozzá jutottam egy MyAudio Series 8 808 DCC táblagéphez, elolvastam a hozzaszólásokat megnéztem a videokat, és rájöttem mennyire nem értek hozzá. Tudnátok olyan könyvet ajánlani amiből az alapokat ellehet sajátítani. Nagyapám ugyanis-(bölcs székely ember volt)azt mondta ha valamit nem tudsz keresd meg egy könyvben, nálad okosabb emberek már biztosan leírták. Továbbá hol lehet képernyő védő fóliát beszerezni, a gyári ugyanis kettő nap alatt jött le.
Köszönöm ha segíteni tudtok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR K100 AIR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest