- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickeffe
aktív tag
Üdv!
Engem inkább az érdekelne, hogy
1. hogyan lehetne unrootolni a cuccot (nem a jelenleg keringő rom-ok újrapakolásával, lásd 2. pont)
2. hogyan lehet backupot készíteni a romról adb-n keresztül (illetve lehet-e hasonló módon raw backupot készíteni) mint pl. blade-en?Nekem ugyanis myaudio20121130-as Nekem-em van (3.0.8-g5e86753-dirty rétan ez is csinál érdekes dolgokat. Konkrétan ma reggel bekapcsoláskor fekete képernyő. Kikapcs-bekapcs megy.
A deepsleepben e-mail "szerzés"-t még nem próbáltam. Ami viszont még feltűnt, hogy usb hubbal csatlakoztatott egér ás billlentyűzet esetén ha egy alkalmazás először akar hangot adni (mail zenelejátszó, alap videolejátszó, gmail,email, facebook messenger, skype stb.) akkor egész egyszerűen ledobja az usb hostot (quickpick-kel nem dobja, total commander queue-vel sem dobja). Lehúz-visszadug megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest