Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
:AMF:
senior tag
miért hagyod, hogy sokadjára is visszaküldjék garanciába? kérd a cseréjét, vagy a pénzed, hiszen hibás a termék. én csak kétszer vittem vissza a 1016-ot. másodjára felsoroltam az összes létező hibát (van bőven), ami ennél a típusnál előfordul. pár nap múlva felhívtak a MA-tól, hogy mi legyen. kértem a pénzem és asszem már másnap a számlámon volt a teljes vételár.
célszerű azokat a szoftveres hibákat felsorolni, amiről tudod, hogy nincs javítva. és mivel a kínaiak valószínűleg nem is fogják már ezeket javítani, a szervizben sem tudnak kezdeni vele semmit. (1016-nál ilyen volt a JB-sípolás, készenlétben ébredezés, töltőre dugva bekapcsolás, gyors készenléti merülés, stb.) mivel nincs olyan firmware, ami orvosolná ezeket a hibákat, el kell ismerjék, hogy hibás a cucc.próbáld meg bevinni a MA Arénába. ha beveszik gariba, talán pár napot nyersz a mm-hoz képest. (miskolcra viszik szervizelni, azé' ilyen tetű lassú a gariztatás.)
szerk: ung.mario: "Lehet, hogy megpróbálják elhúzni az időt a garancia végéig"
A garancia időtartama azzal az idővel hosszabbodik, amíg szervizben volt a cucc. Ha átvétel után rögtön kipróbálja és visszaadja, mert még mindig hibás, akkor szinte ki sem tud csúszni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- reMarkable 2
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi