Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyúlkoma

csendes tag

válasz ung.mario #2373 üzenetére

Én úgy sem.Szörnyű, hogy böngészőből indul....Nekem szükségem lenne az SD-re, mivel 20-23 gigás mt2s file-okat nézek. Vagyis Blu Ray-t. SD dobálás. Na ez a szörnyű hiba.

• leone510es2

csendes tag

válasz ung.mario #2373 üzenetére

Most írtam az Overmaxos fórumba éppen, hogy sikerült megoldanom a YouTube-os problémát. Cak ezt kellett felraknom: [link]
    Ez egy valamivel régebbi verzió, de tökéletesen működik benne minden. Nem kell se root, semmilyen bűvészkedés. Valamiért a legfrissebbet nem akarta elindítani.
    Egyébként én csak azért írtam az előbb azokat a dolgokat, hogy reagáljak egy olyan hozzászólásra, amit nem tartottam igazságosnak. Én eddig sem akartam bizonygatni semmit, elismertem hogy az Overmax sem tökéletes tablet. Egyébként én meg azért nem vettem MyAudio tabot, mert sok panasz volt rá és nem akartam kockáztatni. Lehet hogy nincs mindenkinél probléma, azt is elhiszem, de nekem akkor is jobbnak tűnt inkább kipróbálni egy másik tabot. Eddig úgy néz ki jó választás volt, nem rosszabb kicsit sem a MyAudio-nál, és még olcsóbb is volt. De ezeket nem akarom senki orra alá dörgölni, pusztán tapasztalatból mondom. De ha valakinek mégis kedve támad igazságtalanul írni valamit, akkor csak megtehetem hogy reagálok :) Na de én itt ezt be is fejeztem, nem akarok többet ezzel a "melyik tab jobb és miért" témával foglalkozni, szerintem sokkal jobb lenne, ha olyan dolgokat osztanánk meg egymással, ami esetleg mások életét megkönnyíti azzal hogy tippeket adunk, segítünk és megosztjuk a tapasztalatainkat.

Új hozzászólás Aktív témák