Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leone510es2
csendes tag
válasz
ung.mario
üzenetére
Most írtam az Overmaxos fórumba éppen, hogy sikerült megoldanom a YouTube-os problémát. Cak ezt kellett felraknom: [link]
Ez egy valamivel régebbi verzió, de tökéletesen működik benne minden. Nem kell se root, semmilyen bűvészkedés. Valamiért a legfrissebbet nem akarta elindítani.
Egyébként én csak azért írtam az előbb azokat a dolgokat, hogy reagáljak egy olyan hozzászólásra, amit nem tartottam igazságosnak. Én eddig sem akartam bizonygatni semmit, elismertem hogy az Overmax sem tökéletes tablet. Egyébként én meg azért nem vettem MyAudio tabot, mert sok panasz volt rá és nem akartam kockáztatni. Lehet hogy nincs mindenkinél probléma, azt is elhiszem, de nekem akkor is jobbnak tűnt inkább kipróbálni egy másik tabot. Eddig úgy néz ki jó választás volt, nem rosszabb kicsit sem a MyAudio-nál, és még olcsóbb is volt. De ezeket nem akarom senki orra alá dörgölni, pusztán tapasztalatból mondom. De ha valakinek mégis kedve támad igazságtalanul írni valamit, akkor csak megtehetem hogy reagálok
Na de én itt ezt be is fejeztem, nem akarok többet ezzel a "melyik tab jobb és miért" témával foglalkozni, szerintem sokkal jobb lenne, ha olyan dolgokat osztanánk meg egymással, ami esetleg mások életét megkönnyíti azzal hogy tippeket adunk, segítünk és megosztjuk a tapasztalatainkat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Na de én itt ezt be is fejeztem, nem akarok többet ezzel a "melyik tab jobb és miért" témával foglalkozni, szerintem sokkal jobb lenne, ha olyan dolgokat osztanánk meg egymással, ami esetleg mások életét megkönnyíti azzal hogy tippeket adunk, segítünk és megosztjuk a tapasztalatainkat.