Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
Nah, újabb siker:
43-ig tolta ennyivel, utána 33.
Ez a töltő. -
Én már kétszer megszívtam amikor nem qualcomm (snapdragon) chip volt a telefonomba.
Egyszerűen a Mediatek nem tud olyat csinálni, hogy egyszerre normálisan működjön a BT, NFC, GPS, mobilnet és a WifI. Ha WiFi-t is bekapcsolom, akkor olyan gyenge és instabil lesz minden kapcsolat, hogy az elképesztő. Ezért nem vettem meg a Nothing Phone 2a-t sem.
Az meg nem opció, hogy állandóan ki-be kapcsolgatom a dolgokat. Nekem működjön egyszerre minden.
Aztán a 3a-ban van AI chip is. Az AI-t gyakran használom, erre meg valahogy még nincs sebességteszt.
Tehát hiába olcsó a Nord, ha Mediatek chip van benne.
Nekem már deal breaker:
- Mediatek proci
- Kínai telefon (Huawei)
- Iphone is kiesett, mert még mindig nem volt képes a Siri-t, 10 év alatt, nemhogy magyar, de még lengyel nyelvre sem elkészíteni. Ez pedig óriási nagy lemaradás AI terén.
- Nincs NFC (CMF)
- Nincs 5G
- Nincs legalább 3 év upgrade (motorola)
- Tele pakolja saját programokkal, ami tele van reklámmal (xiaomi) -
vence
aktív tag
Ha valaki Nord 3 -at szeretne,
a Gomibo futára még olcsóbban házhoz hozza!
[link]A 16 - 256 GB-os € 330,-
a kisebb
8- 128 GB € 268,-Alternatívák több tárolóval azért akadnak, kapkodni nem kell ...
de kifutónál sosem lehet tudni, h mennyi van még.
És ez 1+Hw-ben nagyon ott van a (3a) modellek szintjén.
és ez UFS 3.1 .... + IR stb.írtam, hogy 2023-ban kell nézelődni!
-
tájháj
csendes tag
Igazából nekem teljesen mindegy, hogy milyen tároló van benne.
Teljesen átlagos felhasználó vagyok, semmi extrém dolognak nincs kitéve a jelenlegi nord 3-am sem. De a 3a pro tetszik nagyon, csak az internet népe már egyből lehúzta teljesen.
Graphics: köszi a részletes választ!
-
Le van tojva...
Te vegyél mást. Senkit nem érdekel a márkafanatizmusod. Szerinted nem a legjobbat kapja az, aki nem azt veszi, amit TE.... Ez a baj.....Vért izzadsz itt a márkád tologatásával...
Tudod ez egy k.b.szott Nothing topic, nehogy eltévedj nagyon.
Hagyjuk is.. NEm érdemelsz szót sem. A 7 Gen 3 és a 7s Gen3 között meg az a 9%-nyi eltérés nem sok vizet zavar stock szinten..
CPU ugyanaz, GPU-ban van eltérés.
Emészd meg valahogy
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bemutatkozott a Nothing két új modellje. Korlátozott számban ugyan, de az előrendelés mellé ajándék 45 wattos töltő jár.
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest