Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
válasz Lankadatlan #20219 üzenetére
Köszi Kisfiam ! De nekem nehogy citromos sört igyál az egészségemre húzóra !
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Winne
nagyúr
válasz Lankadatlan #20219 üzenetére
+1, innentől visszaszámlálás indul.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LamaCube
addikt
válasz Lankadatlan #20230 üzenetére
Vaterán láttam egy 1ft-ról induló licitben, de mint tudjuk azt gyorsan felverik.
Valószínűleg egy 55-250-es IS lesz a kiszemelt...majdMost láttam 6 hó garival 40 körül, de nyárig gyűjtögetek rá. Köszi mindenkinek.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz Lankadatlan #20278 üzenetére
Még egyszer gratula!!!
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
tupacamaru
veterán
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
LackoMester
addikt
-
Svájcinéger
őstag
Ügyes vagy kisfiam ! Ihatsz egy citromos sört.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LackoMester
addikt
válasz Lankadatlan #20299 üzenetére
jó, h. nem lehet megnézni
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LamaCube
addikt
válasz Lankadatlan #20299 üzenetére
CPL szűrővel csináltad a színesebbeket vagy volt egy kis utómunka? Szép kis gólya.
-
LamaCube
addikt
válasz Lankadatlan #20362 üzenetére
Egyetértek veled, kivéve a büszkeségre. Hidd el ezt rohadt őszintén mondom, hogy egy punciszőrnyi büszkeség sincs bennem, hogy magyar vagyok, de ha német lennék vagy angol vagy bármi, akkor se lenne.
Mire legyek büszke? Az én szemembe az emberek sose úgy értékelődnek, hogy honnan jöttek, milyen származásúak stb. A történelem a múlt egy érdekesség számomra. Én a bibliára is egy nagyon jó összerakott kalandregényre tekintek. Valamiben hiszek, de nem az egyházban. Magamat a mostanában divatosan szidott liberálisnak tartom. Én a gyerekemet se kereszteltettem meg. Majd, ha akar valamilyen felekezethez tartozni, akkor eldönti. már most úgy nevelem, hogy húzzon el innen a gecibe. Hazaszeretet? Az összes tudós, értelmes ember, aki vitte valamire világszínvonalon, mind külföldön kötött ki és ott tudott érvényesülni. És ez még a mai napig igaz, mert itt tudod kire van szükség? A bólogató, bégető birkákra. Akik meg nem ezt teszik azok a mocskos, nemzetellenes, kommunista, zsidóliberális és hasonlók.
Még egyben nem értek egyet. Szerintem nem volt senki tiszteletlen egymással. Ha valaki úgy érzi, hogy az voltam vele az kapja be na viccet félretéve az írjon nyugodtan és megkövetem, mert nem volt szándékomban.Még annyit, hogy éppen itt bújik ki az igazság. Anyukád itt élt és tudja mi van itt. El kellett mennie, hogy neked tudjon egy jobb jövőt létrehozni és biztosan neki is nagyon kemény, hogy a gyermeke távol van. Na erre legyen az ember büszke, hogy kénytelen elmennie az országból. És erre még le is hazaárulózzák ezek a faszkalapok. A barátja csak a mázat látja és ő élne itt, de szerintem 1 év és futva menekülne ő is.
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz Lankadatlan #20366 üzenetére
Én nem nagyon fosok tőle! am is duplázok
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Mappa
addikt
-
Mappa
addikt
válasz Lankadatlan #20389 üzenetére
Dobjatok meg mail címmel azt akkor küldöm. Szkennelt könyv de nagyon jó minőség
nem kötelező megadni
-
LamaCube
addikt
válasz Lankadatlan #20405 üzenetére
Azért írtam, hogy Kossuth radikálisabb volt.
-
albert8
veterán
válasz Lankadatlan #20450 üzenetére
Nekem az a zöldes vöröses virák nagyon bejön, nem tudom, hogyan hivják.
Ja az vagyok.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
albert8
veterán
válasz Lankadatlan #20453 üzenetére
Ami teljesen ki van nyilva, az olyan érdekes.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
LamaCube
addikt
válasz Lankadatlan #20457 üzenetére
Busman
-
Mappa
addikt
válasz Lankadatlan #20461 üzenetére
Köszi, tartaléknak jó lesz ha ez a BÖF kifingik.
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
válasz Lankadatlan #20919 üzenetére
Grat ! Aztán nehogy sok nőt möghúzzá nekem !
-
SipiBcs
őstag
Grat!!!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
LamaCube
addikt
Gratulálok mindkettőtöknek!!!
-
Svájcinéger
őstag
válasz Lankadatlan #20928 üzenetére
Pedig a vizsgákon mindenképp hátránnyal indultok a csajokhoz képest.
-
albert8
veterán
válasz Lankadatlan #22604 üzenetére
Frissits rá egy drivert.
-
LamaCube
addikt
válasz Lankadatlan #22607 üzenetére
Valamelyik funkció billentyű nincs beragadva? F1, F2 stb. Nem tudom ki lehet-e pattintani a gombokat. Próbáld meg, lehet valamelyik be van koszolódva és bezavar.
-
Svájcinéger
őstag
Próbáld meg kipattintani az egész billentyűzetet. Óvatosan csavarhúzóval lenyomod. Általában a tetején vannak a fülek. Lehet, hogy billentyű cserés lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz Lankadatlan #22610 üzenetére
Hát ez szívás. Nyomtass egy ASCII kódkészletet. (@=Alt 64).
Esett vagy 45-50 cm hó nálunk a két nap alatt. Jöhetnél lapátolni kisfiam.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
Nem ömlött rá valami folyadék? Ugyanilyen problémával hozta be nekem a laptopját a kollégám. Minden szírszart kipróbáltam, driver, csökkentett mód, vírus irtás. Ugyanúgy billentyű gombok cserélődtek fel meg per jel stb. Pár órás szenvedés után megkérdeztem, nem ömlött rá semmi? Ja de, a barátnője kakaója beleborult. Fel itatták, majd hagyták állni pár órát de totál k.o. lett a gépe.
Ha ilyen nem történt akkor passz. Esetleg csatlakoztass egy külső billentyűzetet rá, hogy vizsgáig tudj rajta dolgozni, azt majd ráérsz vele utána foglalkozni.
Svájci Úr - 40-50cm hó? bakker akkor az vajon jön erre? Itt is esett 1 napig egyhuzamban de végig +1-2 fok volt, nem maradt meg.
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
válasz Lankadatlan #22620 üzenetére
Ne sört hozzál nekem, hanem ilyet-e: [link] A két sárga számlapos valamelyike jó lesz.
Tökre megörültem, hogy Pápán van üzlet akik foglalkoznak Vostokkal. Nem is értem, hogy eddig hogy nem találtam meg a neten. Amúgy még ügyfelünk is, még beszéltem is velük, mert igényeltek bankkártya lehúzót, aztán nyűgjük volt vele.[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz Lankadatlan #22931 üzenetére
Szerintem az az 50 fok is sok. olyan 40 körül kellene lennie max idle Itt azt irják, hogy terhelve 88 fok körüli szóval lehet egy kicsit beporcicásoddott.[link]
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz Lankadatlan #22935 üzenetére
"át kellene pasztázni"
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Mappa
addikt
válasz Lankadatlan #22939 üzenetére
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
válasz Lankadatlan #22939 üzenetére
Gyere csak fel.
Xandi: aztata ! De egyetemista valaki !
-
MODERÁTOR
válasz Lankadatlan #23231 üzenetére
Kobold?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Svájcinéger
őstag
válasz Lankadatlan #23241 üzenetére
Elvileg ! Aztán csak jót mesélj kisfiam ! Rosszat ne halljak Rólad ! :-)
-
MODERÁTOR
válasz Lankadatlan #23241 üzenetére
BF3? Ha asszony engedi megyek...
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
tupacamaru
veterán
válasz Lankadatlan #23245 üzenetére
Én odaadom az Origines Acc-om kölcsönbe, persze csak akkor ha nem lesz rajta csalásért ban ha visszakapom.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
válasz Lankadatlan #23247 üzenetére
Nem érdekel a stat úgy sem játszok már vele többet szerintem.
-
Mappa
addikt
-
LamaCube
addikt
válasz Lankadatlan #25902 üzenetére
Na, de mégis mik az igények? Én is szeretnék egy új pun.it, de nem mindegy, hogy 20 vagy 70 évest
-
MODERÁTOR
KOBOLD?
-
busman
veterán
Milyen típusok között kell választani?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
busman
veterán
válasz Lankadatlan #25915 üzenetére
Az nem valami jó tv...Egy kicsit többért inkábbezt
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz Lankadatlan #25910 üzenetére
Minek Neked szappan ? Most bőröndben vagy vagy börtönben ?
Nagy tapsot Koboldnak ! Befejezte az egyetemet, van egy zsíros állása egy telekomm. cégnél. Remélem nem felejti el, hogy a mostohaapja mindig mellette állt ! Látod milyen jó, hogy be voltál zárva a bőröndbe és csak tanulni tudtál ?
Mappa: én egy sorozatot sem nézek.
Hyper: hát igaz, ami igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz Lankadatlan #25925 üzenetére
Min rágod át magad ? A bőröndön ? Mindjárt kap egy kis acélhálót.
-
busman
veterán
válasz Lankadatlan #25931 üzenetére
Nézd meg a kettőt egymás mellett. .rá fogsz jönni..
Amúgy az a Samsung egy fos,mindegy milyen mérteben.[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz Lankadatlan #25930 üzenetére
Csak ügyesen ! Ilyet ne tegyél sohasem, mint én, hogy 23 évet lehúzol egy munkahelyen. Aztán jön a mutymurutty, és szét kúrják az egészet. Már régen is azt mondták, hogy Pesten max. 5 évente váltani kell.
Mondjuk fát rakni nem jöttél !
-
MODERÁTOR
válasz Lankadatlan #25930 üzenetére
Te mit is csinálsz pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- Samsung LED tévé eladó
- Eladó garanciális Sigma 24-70 f2,8 DG DN Art objektív Sony FE (frontlencsén néhány karc)
- Újszerű ASUS ROG STRIX 2026ig Garis Gamer Laptop 144hz Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD RTX 3050 Ti
- Galaxy Watch 5 Pro eladó
- Játékra-Munkára! izom i7/ 16GB/ 512GB SSD/ GTX 960 4GB gDDR5 VGA-s Asus Laptop!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest