Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
válasz albert8 #4216 üzenetére
nem tudok semmit... de ha jön valami map pack akkor ajánlom nekik hogy legyen benne valami kimondottan sniper map afghan - wasteland és annak keveréke
elég aljas lenne ha kijönne a mw2 pályákkal el DLC - bullshit
elejétől fogva ahogy megkaptam L118 megyek, lvl 31 - 89000 XP talán?!
meg nem mondom, hogy egyszerű kitolni egy sniperral, egy(jó) kör alatt ha 20 összelövök az már jónak számít, ugyanakkor meg nagy a death ratio sajna... ahogy ezt mai játszásból is kiderült - Sipi-vel toltunk ma pár kört és mondtam is neki, hogy mindenki csak rohangál és nagyrészt ump-el.. játékmódtól függetlenül mindig akad egy két monkeyén is ma kaptam meg a ACR-t de még csak ki sem próbáltam most sniper láz van (egyelőre)
- HS*kopasz - nevezetű játékos, elkezdett pofázni ma nekem, hogy mi a "szarért kempelek egy helyben" ? természetes angolul mert azt hitte az vagyok, én meg vissza írtam hogy majd rohangálni fogok sniperral (magyarul)... ebből ő sejtette, hogy magyar vagyok... lol volt a srác... az is csak össze vissza rusholt, nagy kill szám nem számít semmi, lényeg hogy első legyen a listán... ezt meg is kérdeztem tőle de kilépett... pffff
nem kötelező megadni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest