- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
maszekember #76 üzenetére
Nekem teljesen stabil a rockbox (version: c26ab37-120414) , sosem volt semmilyen bajom vele, ezért nem is frissítem újabb változatra.
Hangkép leírásban nem vagyok valami profi, egyszerűen csak egy kiegyenlített, neutrális, tiszta, hangzást kerestem, feszes, de bársonyos mélyekkel, élő középpel, és szépen csillogó magasokkal, ahol egyik sáv sem nyomja el a másikat, és azért legyen megfelelő térérzet is.
A zúzós-basszusos hangképet az M4 számomra tökéletesen biztosítja, próbáltam az R1-et is, de az már túl sok volt nekem is.
Egyébként nagyon kíváncsi vagyok, vajon hogyan szól a FiiO X3-as lejátszója? LINK
Lehet, hogy ki tudnám váltani vele a mostani két készüléket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest