- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
maszekember #165 üzenetére
Köszi ezeket holnap át fogom olvasni rendesen.
Ma már egy kicsit fáradt vagyok.
Én hallottam a clipet és nem egy rossz darab. De azért volt alkalmam összevetni, a saját sony-mal és nem ugyanaz a kategória a kettő. Pedig az árban és tudásban jóval az ibasso alatt van.
Főleg a részletességben nem. Szerintem jó dolgok ezek a mérések, de a valóságban nem pont így néz ki a helyzet. Azért én végignyálaztam elég sok head fi-s kommentet és az erősítő részét sokszor
ray samuels audio sr-71b + alo audio rx mk3 -hez az erősítőkhöz hasonlították a dac részét meg ehhez. Persze ez nem szentírás, és csak annyit tudok mondani, hogy meg kell hallgatni mit tud.Azzal nem vitatkozom, hogy ár érték arányban verehetetlen clip. De azért minél feljebb megyünk árban annál kisebb lesz a különbség. Ez egy ilyen terület. Pl. az 5000 dolláros fejes nem fog 10* olyan jól szólni az mint az 500 dolláros.
Igen, de az a hifiman asztali erősítőket is állva hagy. Nem egy átlagos fejhallgató. Amúgy a cikkben azt írják, hogy max hangerőn, megfelelően megy vele, de összeségében nem egy optimális megoldás.
Abszolút nem az érzés miatt. Csak szépen lassan adogatom el majd a nem hordozható cuccaimat. Asztali gép is hamrosan menni fog. Én simán vennék egy asztali erősítőt meg dac-ot, de pár hónapon belül veszteséggel adhatnám el. A kényszer visz rá erre a megoldásra nem a józan ész.
Meg egy kicsit kíváncsiság is...Kolléga
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C-HW-C440G 2.1 Soundbar Hangprojektor - 270W
- MSI Katana GF66 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest