- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
-
HawerKing
őstag
válasz
westcoastog #498 üzenetére
Detto
Azert en legtobbet zenet halgatok
Nemsokara belakom s mutatok egy kepet -
westcoastog
veterán
válasz
HawerKing #497 üzenetére
Heh.
tetszik az informatív live tile-ok tömege, csak ha nincs szükségem olyan programokra akkor ez van.
Időjáráshoz kinézek az ablakon vagy felmegyek az időképre, skype-viber sem kell, nincs kivel beszéljek rajta, telefonon se keresnek soha kb.
Játékokkal nem játszom telefonon,stb stb.. de azért ól jön az okosteló, netezni, navigálni fényképezni. -
HawerKing
őstag
válasz
westcoastog #496 üzenetére
Jaja
valahogy en is igy vagyok.
Miota wp 8as telom van szinte mar az osszes ertelmes appot es jatekot kiprobaltam de aztan valahogy mindig HR kovetkezik s alig csak par cucc megy felegyszeruen nemsokminden hianyzik szamomra az alap cuccokon kivul (Lumia 520).
Ezek azok amik alapok szamomra HR utan: Bing idojaras, Connectivity Titles, Facebook Beta, MPAtool, Nokia camera beta, Nokia Cinemagraph, Nokia creative studio, Nokia glam me, Nokia panorama, Nokia Video Trimmer, Nokia smart cam, PhotoBeamer, ringtone Maker, SkyDrive, stopwatch, YouTube HD. (lehet irtam par nokiast ami alapbol rajta van mar)
Ja es ami meg fontos , hogy a menulistaban ne legyenek ott a betuk az ures csempeken... aszem 45 programnal jonnek elo -
HawerKing
őstag
tenyleg
Ma lesz egy HR mert mar tul sok sallangot raktam fel tesztelni s nemigazan jottek be, ezert az egesz rendszert elolrol belakom csakis a szukseges cuccokkal.
Aztan majd mutizom az en megszokott startomat -
HawerKing
őstag
válasz
westcoastog #491 üzenetére
Jol nez ki, de azt hogy csinaltad hogy ilyen hosszu kepmentest csinaltal????
-
HawerKing
őstag
Ha sok csempet rakok ki lassul a telo?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
SpongyaBob #484 üzenetére
Én most magamat olvasva azt látom, hogy a 3. sorba nem kéne az a "nem" szó.
-
nicu71
addikt
válasz
Oppenheimer #483 üzenetére
hát igen...ha valami új és nagyon fontos dolog jön,ami muszáj a fenti dolgokhoz kerüljön/mert ugye azt gyorsan el kell érni-vagy látni kell állandóan/akkor nagy baj van...hogy rendezzem át hogy a régi fontosak is megőrizzék előkelő poziciójukat-és a megfelelő méretben legyenek?
ilyenkor nagy találékonyságra van szükség!
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Oppenheimer #483 üzenetére
Mintha magamat olvasnám!
-
Oppenheimer
nagyúr
Nekem csoportosítva vannak a logikám szerint, és vannak olyan kritériumok, hogy bizonyos csempéknek megfelelő méretűeknek kell lenni, mert az olyan fontos, vagy olyan szép. Plusz ha hozzáveszem, hogy nem a logika mellett a csempék elhelyezésének esztétikuma is fontos, akkor már látszik, hogy rendkívül körülményes újrarendezni az egészet.
Kb 1 óra.
Ja igen, amit elfelejtettem még: a kitalált logika miatt, ha valami újat akarok hozzá adni, akkor nem mehet alulra, mert nem oda való. A neki való helyre rakáshoz meg minden mást is újra kell méretezni/helyezni. Nekem legalul most térképes appok vannak, semmi keresnivalója nem lenne mellette egy bármilyen nem térképes appnak.
-
nicu71
addikt
válasz
Oppenheimer #480 üzenetére
nekem is ,mióta kitaláltam hogy is lesz a legjobb,azóta ragaszkodom hozzá,főleg a felső sorokhoz.Ha van valami új,fontosabb alkalmazás,azt hozzácsapom alulra
-
duo
addikt
válasz
SpongyaBob #475 üzenetére
Köszi!
ki fogom próbálni. azért tartok tőle hogy az 520 nem biztos h annyira szereti majd.
-
Kicsit már lehet sok, de kivágtam egy csomó istockphoto-s képet, mondom akkor má' felhasználom mind.
Kriszmiszre való tekintettel: -
Halfer
tag
Sziasztok! Nekem épp ilyen a start, kicsit hosszú, tudom
-
zkiss0
tag
HI!
Egy minimalista dizájn. Van két mélfiókom, amit manuálisan frissítek, mert annyira fontos nem vagyok, de eléggé elfoglalt. Nincs FB, nincs Twitter meg mittudomén a Viber is csak unszolásra, hetente kb 1x használom. Állandó akkukímélet (három munkanap mindig megvan - 3. nap este kerül töltőre). Napi kb. 1,5 óra telefonálás, kevés SMS.
Számomra így a leggyorsabb. -
kuszal
tag
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
kuszal
tag
válasz
MikeRenton #458 üzenetére
Szia,
megkérdezhetem, hogy mi a legutolsó képen a Here city lens csempe felett annak az appnak a neve ahol két vonal van egymás felett három-három kis körrel?
Előre is köszönöm!
-
MikeRenton
tag
Most olyan felemás a dolog, kb a felétől a régebbi design uralkodik még mindig. Külön mappába is tettem.
-
meszike91
senior tag
Jöjjön az enyém is [link]
-
savoo
addikt
válasz
FireKeeper #455 üzenetére
Neptunból kikell exportálni, aztán be outlook.com-on/gmail-ben.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Oppenheimer #439 üzenetére
neptunból az órarendet kézzel szinkronizáltad be a naptárba, vagy van rá valami app?
-
Dzsosy
senior tag
válasz
SpongyaBob #453 üzenetére
Szuper macro..
Az Office csempéje mellett ott a fényképezőm.. -
mrlt
tag
Jelentkeznék én is egy ilyen szürkével.
-
Peathee
senior tag
válasz
sszemtelen #447 üzenetére
Vagy a Custom tiles maker vagy a wiztiles is jó erre. Én mindkettőt használom!
-
tybsen
addikt
válasz
Oppenheimer #446 üzenetére
nem Veled van a baj hanem a kijelzővel.. Nem amoled.
sszemtelen, koszi, megnezem!
-
tybsen
addikt
válasz
Oppenheimer #443 üzenetére
lehet hogy kicsit furcsán fogalmaztam
tehát egy olyan képet szeretnék kb mint a motoros abban a hozzászólásban amire válaszoltam. tehát egy oszlop ami 3 csempéből áll és egy képet ábrázol. illetve én egy 2 csempéből álló függőleges oszlopot szeretnék csinálni, esetleg valamilyen funkcióval ellátni.
Szerk: btudos, pontosan
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #443 üzenetére
3 csempéből szeretné összerakni a képet, de a wiztiles nem tud olyat, csak páros számú csempét.
A kérdés hogy melyik app tudja a korábban látott megoldást. De én sajnos nem tudok segíteni, nem foglalkozom ilyen customizálással.
-
Oppenheimer
nagyúr
Időjárás: Amazing Weather HD
-
Kasya
nagyúr
válasz
Oppenheimer #439 üzenetére
Melyik ez az idojaras program es mvel valasztottad el a csempeket?
-
Oppenheimer
nagyúr
-
SpongyaBob
veterán
Csatlakozok már Én is.
Most ilyen:
De ez valószínűleg már holnap reggel változik
Header Tiles-szal szoktam néha elválasztgatni a csempéket.
-
savoo
addikt
-
Kasya
nagyúr
Fel nap utan, jelenleg igy nezek ki...bar meg erosen ismerkedek a rendszerrel. Most valami reszeletes es pontos idojaras programot keresek es a nevnapokat szeretnem valahogy integralni a naptarba. Az utobbira van otletem, de elsore szivesen fogadok valami tanacsot
-
Jaded
őstag
válasz
Oppenheimer #420 üzenetére
Köszi!
-
Jaded
őstag
válasz
Oppenheimer #418 üzenetére
Leírnád a menetét?
-
Jaded
őstag
válasz
Oppenheimer #415 üzenetére
És az előadás időpontoka te írtad be vagy be lehet importálni?
-
válasz
Oppenheimer #411 üzenetére
várom már a fullhd felbontást és a 6 oszlopot, hogy a széls csempe ne legyen ilyen ormótlan
-
Jaded
őstag
válasz
A legfelső csempe mi?
-
sszemtelen
őstag
válasz
Nekem így azért jó, mert az óra, és a legfelső 3 sor ikon pont kitölti a kijelzőt
(persze szimmetrikusan, mindenhol ugyan annyi hely van) így egy kicsit otthonosabbnak érzem
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
sszemtelen #410 üzenetére
Jók ezek az elválasztó csempék, de olyan helypazarlásnak érzem őket.
Itt van az enyém jelenleg: [link]
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Újra frissítettem a csempéket, szóval megmutatom, mert ez egy ilyen topik.
-
tkesy
őstag
válasz
mukibuci #405 üzenetére
Az app maga jó lenne, csak a gyári MS programok nagy része nem támogatott, (pl névjegyzék, e-mail, sms, stb...) ha meg mindenre keresel valami alternativát, azt külön bele kell rakatni a készítővel.... ami aztán jól működik vagy sem... de még pl a Here, és a Drive+ is hibásan indul...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest