Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
batai15
üzenetére
akkor meg minekneked az S800?
Ahhoz, hogy pöccre menjen a rendszer, WP-n egy S400 is tökéletes, és akkor meg ott tartunk, hogy egy 735 is bőven jó lenne neked.Egy mobilnál szvsz nem csak azt kell nézni, hogy melyik mit tud, hanem hogy azt mennyire használnád ki.

(bezzeg én egy S800-zal tudnék mit kezdeni, de persze nekem meg "csak" egy MSM8960 jutott.)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 2019 - BMW I3s 120Ah
- Új, felbontott Bosch GWX 17-125 PSB 1700 W X-lock prof. sarokcsiszoló flex - Közel 2 év garival! -
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Közel 5 év bolti garival! -
- IKEA GRUPPSPEL gamer forgószék, Gunnared fekete/szürke színben újszerű, garancia 2027 őszig
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ez is ugyanúgy színes, csak ízléstelen, már bocs. Mondjuk én sok samsungot használtam/használok. Csak egy két LG-hez volt szerencsém.

Pont most cseréltem ki a hátteret valódi feketére, mert észrevettem, hogy ez inkább sötétszürke volt, s látszott a csempék körvonala. Most már teljesen egybeolvad a fekete témával. Várjuk a tiédet is!