Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juneanne
csendes tag
Sziasztok!
Én ArchiCAD-ben szoktam rajzolni legtöbbet.
Most lenne két maszek megbízásom az első csak vonalas rajz, viszont csiri-csáré műemléképület.
Ezért szerintetek mennyit lehet elkérni / formátum (azaz A/4-es lap).
A másik egy 3D modell építése épületről, de tényleg fogalmam sincs mennyit szoktak ezért elkérni.
Régen fizetésért csináltam ezeket, a mellett nem volt időm maszekkal foglalkozni.
Most lenne időm, de nem vagyok tisztában az árakkal.
Jó lenne ha tudnátok adni pár tippet!
Köszönöm! -
Z-Tom-ee
csendes tag
Sziasztok!
Továbbra is vállalok műszaki rajzokat AutoCAD-ben, Inventorban, Solid Edge-ben, ProE-ben, korlátozott mértékben kézzel is. Lehetőség van plottolásra is, illetve 3D-s pdf készítésre (pl. prezentációs célra) is. Érdeklődni a megadott e-mail címen lehet. -
Üdv!
Műszaki rajzolást, tervezést vállalok AutoCAD-ben ill. Inventor-ban. Gyártó céggel is kapcsolatban állok, tehát a komplett megvalósításra is lehetőség van. Bővebb infó ITT!
-
euktud
csendes tag
Sziasztok!
Én AutoCAD-ben vállalnék rajzolási munkákat (esetleg Solidworksben)!
Vállalkozó vagyok úgyhogy akár számlát is tudok róla adni!
Gépészeti végzetségem van (fémipari minőségbiztosítási technikus) de dolgoztam gyárban fejlesztési irodában ahol épitészeti rajzokkal is foglalkoztunk.
Ha érdekel valaki írjon! -
Z-Tom-ee
csendes tag
Sziasztok!
Továbbra is vállalok az eddigi paraméterekkel megegyező rajzokat. Formátumok:
- AutoCAD
- Inventor
- SolidEdge
- ProE
- 2 illetve 3D-ben is
- kézi rajzok
Ár megegyezés szerint. A post érvényes: visszavonásig, vagy még 1 évig. Érdeklődni a megadott e-mail címen.üdw: Tom-ee
-
yucsab
újonc
Sziasztok.
Nekem egy közműterv kellene, víz, gáz, számításokkal és egy útnyomvonal adott térképpel hossz és keresztszelvénnyel.
Ha valaki vállal, a részletekért hívjon Budapesten vagy Győrben.
06-30-370 0676
-
chris_83
csendes tag
[B]Műszaki rajzok elkészítését vállalom AUTOCAD-del és PROengineer-rel rövid határidőve, 2 és 3D-ban!
Továbbá kézi rajzolást is vállalok ceruzával/tussal, cégeknek, főiskolásoknak, egyetemistáknak is.
Ár: megegyezés szerint.Tel.: 06/20/774-9052[/B]
-
djantrax
újonc
NA sziasztok !! küldjön már nekem valaki valami jófajta cnc marós műszaki rajzot légyszi !! ha lehet ne túl durvát de ne is könnyűt ha lehetséges
-
Z-Tom-ee
csendes tag
Sziasztok.
Végzős, egyetemi képzésben részesült (még a régi rendszer a BSc előtt) gépészmérnök hallgató vagyok, vállalok AutoCAD, Inventor, Solid Edge, esetenként kézi rajzokat is. (szükség esetén a nyomtatés is megoldható) Érdeklődni a megadott e-mail címen lehet
-
Gábor84
csendes tag
Sziasztok.
Bánkis diplomával Autodesk Inventor, mechanical Desktop, AutoCAD ismeretekkel otthon vagy teljes munkaidővel vállalok műhelyrajz, alkatrészmodell, műszaki dokumentáció készítést. -
Josua
újonc
Sziaasztok
Én gépészmérnök vagyok és kézi rajzokat vállalok, ceruzával és tussasl, de ha lehet inkább tussal. Rövid határidő és garantált minőség. Ár megegyezés szerint(amugy semmi extra).
-
tlac4
csendes tag
Hello!
Én vállalok Pro-E modelleket, rajzokat. -
TomGépész
újonc
BME -s vagyok (dipl.irom)- géptervező ill gépgyártás a moduljaim.(tehát gépész
Házik elkészítését vállalom, rajzi+doksi , vagy csak rajz!
Készülhet a rajz CATIA-ban agy AutoCad-ben,amelyiket szeretnéd.....kézi rajzot is vállalok de csak ha nagyon kell...
Házit magyarázok is, illetve elmondom, mi miért van....
Az árat megbeszéljük, házitól, kidolgozottságtól függően!!!
mailem: hutom@freemail.hu
kolakola
tag
Egy UP-ot dobok én is!!!
Én SolidWorks-sel meg AutoCad-del pörgök, ha valakinek ez kellene priviben megbeszélhetjük! -
-
KnightMan
csendes tag
Megkérek minden kedves diákot, aki az iskolai feladatát akarja megcsináltatni, hogy másnál érdeklődjön. Semmi személyes, csak ne híguljon fel a szakma
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest