- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gerner1
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
1999 ota vagyok a Kandon, igaz egyszer kivagtak felevismetlesre, de ma amr a kreditrendszernek hala nincs ilyen.
Szal ez most mar BMF-NIK.AMikor en ekzdtem emg kando volt.Ebbol is kovetkezik, igen, ez elegge villanykaros dolog.
Most mar valtoznak az idok, mi digitet 2.ban tanultunk, most az elsosok mar tanuljak, de villanytant ok meg nem.
Szal nekunk 1 felev:
Analizis , Diszkret matek (ez most mar szaamitastudomany matematikai alapjai), kozgaz, POA(problemaosztalyok es algoritmusok), Villanytan
bevinfo
Masodik felev:
PPT(poa folytatasa)
Analizis
Diszkret matek
Fizika 1.
Merestechnika
3.Digit
Energetika
Szotvertechnologia
Poa foly.
Fizika
Merestechnika
MI
Architekturak
meg meg volt par dolog nem emlekszem
Na majd ha itt lesz az indexem
Szal igaz kivagtak egyszer felevismetlesre, de en ELTE progmat utan abszolut nem bantam meg hogy itt vagyok.Azalatt az egy ev alatt dolgoztam az Interwarenel.
Nagyon gyakorlati kepzes van, jobban mint a BME-n.BAr van jopar magolos targy is:-/
Mindenesetre en szeretek itt lenni, kicsit emberbaratabb mitn az egyetem, a tanarok fejbol tudjak ki vagy:))
Ez neha jo, neha nem.
Mindenesetre en csak ajanlani tudom.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest