- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
leontm
tag
kandókoliban 4en 25négyzetméteren, nemrossz, voltam más helyen csak roszabb.
off
ráadásul felvettek a 2.félévre is:)) már várom kin-t, kiváncsi vok nagyon
on
joecityben is van müszinfo??? -
pRedATor
tag
Valaki mást érdekel
-
pRedATor
tag
Valaki tud valamit a debreceni műszaki informatika képzésről.
Előre is koöszi a segítséget. -
divot
veterán
Én a kilencvenes évek elején műszaki informatikáztam. Amit nagyon szívtam, az a műszaki rajz volt, amikor egy A0-ás rajzot kellett elkészíteni, azt hittem, hogy vért pisálok.
Másrészt matematikából az olyan tételeki, mint hogy Fx végesen generált, véges deffektusú Rz részmonoidjának a Fz szabad monoidba történő izomorf leképezését kódolásnak nevezzük (ezt a marhaságot egyszerűen nem tudom elfelejteni :D ), a mai napig könnyet csalnak a szemembe.
Viszont azt hallottam, hogy mostanság megváltozott a világ, és már inkább a számítástechnika dominál.
Ja, és a közgáz is kemény volt, de ha az ember rákattant az elején, akkor ment. -
csabika25
aktív tag
Atus!
Én teljesen elfogulatlanul (:DDD) ajánlom neked a villanyszakot. Saját tapasztalat: gyakorlatilag bármi lehet az ember, ha van benned egy kis önállóság. Szerintem jól válaszottam, amikor nem a műszaki menedzser szakra mentem. Nálunk ha az első évet komolyan veszed, nem lehet baj. Szóval az én szavazatom BME villany. -
tildy
nagyúr
Egy előnye van a kreditnek:nem szórnak ki félévismétlésre, ha nem sikerül egy tárgyad.Én ma már áldom Broczkó nevét, hogy félévismétlésre kirakott:ma nem dolgozhatnék suli mellett egy igen ismert távközlési vállalatnál, ha abban a passzív félévemben nem dolgoztam volna valahol(IW).Szobatársam is elsős infós, és igencsak szomorú voltam, amikor az én elsős átlagomat (évf. átlag felett voltam) , összehasonlítottam sz övével.Egyrészt alig van gyakorlatuk, másrészt diszkrét matekból régen más tanár volt, aki szórta a népet:kredit dolog ellenére csodálkozom a tankör összevonásokon.(mi 10 tk-val kezdtünk, első félév végén 6 maradt)
Jahm kiegészítő műinfóróla bme-n ki mit tud?
Villmérnökök is mehetnek rá?(bme-s TO-s emberke azt mondta) -
leontm
tag
off
gyüvök 1 hónapon belül ha diákkhitelke segítségével bevadászom az új gépem:)
meg persze cs:)
on -
leontm
tag
kredittel nem lett könyebb az anyag csak nehezebb kibukni, de aki hüje az hüje amugyis, aki meg nem az igyisugyis elvégzi...
-
leontm
tag
most poan ugy 50embert huztak meg asszem, a többit nemtudom. Viszont azzal hogy 1 féléves lett a fizika nem lett könyebb csak tömörebb. a közgáz sem leányálom. azért meg nem kéne utálni minket krediteseket mert kreditesek vagyunk, nem mi tehetünk arról a társadalmi tényről, hogy a pénz miatt veszik fel a sok idiótát. de vmi ész csak van benne, természetes kiválasztódás pl:))
a teremhiány éppugy visszaüt nálunk is mint nálatok. pl az anal zh-ra még mindig nincs se idő se terem, hála neptun istenünknek... az én orarendemet sem lehet rendbeszedni már 2hete... bloee -
pRedATor
tag
-
leontm
tag
Tudom hogy az ötödiken vannak, csak én az első lakom:( tegnapis lusta voltam szummába menni... nemnekem valók ezek...
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest