Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
először is train és toolsupdate majd egy bin patch (alul: Work rel.
1.8.052113)ezután xtracks 320 (jadro oldalán), és newroads 4.0. Ha ezek kész vannak, mehet az alföld fel. Ez a pálya csak olyan feladatokat tartalmaz ami kizárólag acthu járművekből "táplálkozik", szóval ha nincsenek túl nagy igényeid, ne bonyolítsd az életed túl sok kiegészítővel. Én már 3 napja csak a járműpark bővítésével szórakozok, nem egyszerű

máv hangok1.2, és a másik máv hangok innen
ha az acthu és az alföld elég, akkor kész is vagy.
-
tixem
addikt
Alföld pálya alap az msts-be, ha más nincs is fent, ezzel a pályával vígan elleszel, főleg ha valamelyik vonal környékén élsz és szoktál is vonattal utazni
én pl szegediként imádok IC-ket vinni Pestre meg vissza.Ha kell segítség a telepítésben, járműpark elkészítésében, írj rám.
-
Jadro
veterán
Alföld telepítéshez: "Ezeket a kiegészítéseket sorban fel kell telepíteni az alappályára! " A pálya alatti leírásból idéztem.

Az ez töltsd le meg azt töltsd le dologhoz annyit hogy azokat töltsd le és tedd fel! Azért van odaírva.
A játék már nagyon régi és időközben érkezett hozzá számos javítás és szépítés. Mint pl sínbővítmény csomag, útbővítmény csomag, patch, MSTS Bin patch. A telepítési leírásban a cikkek közt leírtam hogy mi kell.
A consistkészítést meg megtaláltad. Nem tudok mit hozzáfűzni, le van írva érthetően. Esetleg ha nem tudsz egy mondatot értelmezni akkor másold ide és elmondom mi micsoda! Előfordulhat hogy valami nem világos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest