Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
először is train és toolsupdate majd egy bin patch (alul: Work rel.
1.8.052113)ezután xtracks 320 (jadro oldalán), és newroads 4.0. Ha ezek kész vannak, mehet az alföld fel. Ez a pálya csak olyan feladatokat tartalmaz ami kizárólag acthu járművekből "táplálkozik", szóval ha nincsenek túl nagy igényeid, ne bonyolítsd az életed túl sok kiegészítővel. Én már 3 napja csak a járműpark bővítésével szórakozok, nem egyszerű

máv hangok1.2, és a másik máv hangok innen
ha az acthu és az alföld elég, akkor kész is vagy.
-
tixem
addikt
Alföld pálya alap az msts-be, ha más nincs is fent, ezzel a pályával vígan elleszel, főleg ha valamelyik vonal környékén élsz és szoktál is vonattal utazni
én pl szegediként imádok IC-ket vinni Pestre meg vissza.Ha kell segítség a telepítésben, járműpark elkészítésében, írj rám.
-
Jadro
veterán
Alföld telepítéshez: "Ezeket a kiegészítéseket sorban fel kell telepíteni az alappályára! " A pálya alatti leírásból idéztem.

Az ez töltsd le meg azt töltsd le dologhoz annyit hogy azokat töltsd le és tedd fel! Azért van odaírva.
A játék már nagyon régi és időközben érkezett hozzá számos javítás és szépítés. Mint pl sínbővítmény csomag, útbővítmény csomag, patch, MSTS Bin patch. A telepítési leírásban a cikkek közt leírtam hogy mi kell.
A consistkészítést meg megtaláltad. Nem tudok mit hozzáfűzni, le van írva érthetően. Esetleg ha nem tudsz egy mondatot értelmezni akkor másold ide és elmondom mi micsoda! Előfordulhat hogy valami nem világos.
Új hozzászólás Aktív témák

- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi