Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Sziasztok! Két hónapja vettem egy kicsit jobb (játékra alkalmas) gépet,és windows 10-et kapott. Szembesültem vele,hogy a régi játékaim nem futnak,sosem volt 10-em... Emiatt Steam-en kezdtem el játékra vadászni,de amit elkezdtem,kicsit unalmas lett. Most rátaláltam erre,de elég lehangoló hogy ilyen rég volt itt beszéd.... ??? MSTS kell mindenképpen alapnak ha jól értem,arra lehet esetleg open rails-ot pakolni... Telepítőt honnan? Mármint MSTS... Az 1 hsz-ban a linkek halottak. Hol kezdjem ha érdekel a játék?
-
Foose
addikt
Aham,értem. Most nézem,hogy a 29. hozzászólásban volt olyan hogy actHU járműcsomagok meg máv hangok. Ezek közül van amit célszerű felrakni? Akkor ezt az alföldet meg előkaparom,ha jól látom 6-os verziót keressek... Gondolom a járműcsomag csak a látvány...
Jah,nem vagyok nagy vonatos,mert az elmúlt pár évben nem volt rá módom. De alapvetően szeretem a vonatozást. -
Foose
addikt
Sziasztok! Kezdő vagyok a dologban,az 1. hsz-ban talált dolgokat felraktam.
Hogyan tovább? Gyenguci gépem van,ami "csak" szebb látványt nyújt és nem fontos,az nem kellene. Agyon tuningolni sem akarom a játékot.
Látom ez az Alföld 6 mindenhol ott van,ami MSTS
Ezt célszerű felrakni? Vagy egyenlőre ne tegyek fel semmit,próbáljam a játékot így? 
-
Foose
addikt
Hát ez az átnevezős dolog nem megy,pedig egyszerűnek tűnik. Átnevezem a con fájlt a leírás alapján,de utána mit kell még? Az az sms miújság hiba hogy lesz javítva?
-
Foose
addikt
Oh... Ez kell nekem a vonatok-szerelvények játékba töltéséhez? [link]
-
Foose
addikt
Sziasztok! Segítene valaki? Tegnap szereztem be a játékot,(sajna nem eredeti,letöltött) minden kiegészítő dolgot feltelepítettem,ami az 1. hsz-ban van. De nálam is jelentkezett a hiba,amikor külön felrakott vonatot választok ki. sms blabla... Hogyan lehet a beleturkálós módszerrel berakni vonatokat,meg vagonokat? Elég ha egy érthető magyar leírás belinkel nekem valaki...
Másik. Ha pl az alföld 4 pályát akarom benyomni a game-ba,akkor miket kell letöltenem? Mert a Jadro féle HTSC oldalon elég sok dolog van,ezt töltsd le,azt töltsd le...Ráadásul úgylátom,3 patch is van az Alföld 4-hez. Pl mindegyik kell? segítség
Jah...Az Alföld 4-hez kell Acthu csomag is. de melyik? Mert van személyvonat,személykocsi,tehervagon... Melyik kell?
Új hozzászólás Aktív témák

- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- VR topik
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Budget Gamer - i5-3570 / GTX 1050 2GB / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Eladó Workstation - Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- Budget Gamer - i5-3570K / RX470 4GB / 16GB DDR3 / 256GB SSD
- PS5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Titan Forge Gamer - Xeon E5-2689 / RX570 4GB / 32GB DDR3 / 1TB SSD
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jah,nem vagyok nagy vonatos,mert az elmúlt pár évben nem volt rá módom. De alapvetően szeretem a vonatozást.
Látom ez az Alföld 6 mindenhol ott van,ami MSTS