- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanthomee
tag
Azért az árát is megkérik szépen: "A Fujitsu a 280x207x27,3 milliméteres noteszgépe nem tartozik a legolcsóbbak közé, ára 3000 dollár körül alakul, de egyelőre csak Japánban lehet megvásárolni."
Ha ilyen gépet szeretnél, tényleg nem jó helyen jársz. Hasonlót a főnököm is vett már vagy négy éve kb. 500.000 Ft volt akkor. Csak mint ahogy te is mondtad, az ASUS feltalálta már ugyanezt egy kicsit butítottabb változatban, és jóval olcsóbban.
És hívod aminek akarod, de ez egy más kategória. 12"-osat ebből pedig soha nem fogsz kapni, mivel az Intel, és a Microsoft is megszabta a gép határát: 10"-ban. Ennél nagyobb gépet ők is subnotebooknak hívnak. -
fanthomee
tag
-
fanthomee
tag
válasz
BloodRay #835 üzenetére
Szerintem sincs semmi gond az ASUS-okkal, bár természetesen egyedi hibák minden gépnél előfordulhatnak. Én erről az akkus hisztiről is csak ebben a fórumban olvastam, máshol nem is említik ezt a dolgot. Arról nem is beszélve hogy az még tényleg a 900-as gépekről szólt anno. A Wind-nek is vannak hibái, az új tapipadot sokan nem szeretik, a ventilátor is szeret zajongani. Példa...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest