- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Akkor térjünk vissza rá az év vége felé, mert addig elég sok változás lesz netbook fronton
Szerintem amit érdemes, az a renew HP, mert acer árban szokott lenni, és minőségi, jól felszerelt gépek. Konkrétumokat most azért nem mondok, mert folyamatosan változik, a linkelt gép jelenleg szerintem nem rossz vétel, bár volt meg biztosan lesz is ennél nagyobb durranás.
#10841: az lehet, de a legolcsóbb ajánlatok a HP-tól Compaq gépek, az USA-ban kifejezetten ide is pozicionálják őket (value). Nem tudom jönnek-e még ki modellek a biznisz vonalon is, biztosan azok azért minőségibbek, ott max a csatlakozási lehetőségekkel, illetve a processzorral kompenzálnak, nehogy konkurencia legyen a "rendes HP" gépeknek. Nekem most van egy CQ61, nagyon szerethető kis gép, ez is value kategória, és teljesen rendben is van, de az illesztések azért jobbak akár az 5101-en, akár egy 5310m-en
A ProBook meg az EliteBook sorozat azért más dimenzió. De neked nem kell mondani
#10842: jaja, meg remélhetőleg megérkezik a kétmagos atom a netbookokba is (széles körben), meg talán az intel is megembereli magát az antitröszt vádakkal szemben
Izgi lesz ez az éve netbook fronton, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Path of Exile (ARPG)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford topik
- Synology NAS
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged