Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Awalon
csendes tag
Én is épp azon agyalok hogy fehér vagy fekete... fehér mellett szól hogy elvileg előbb megvehetem, de félek hogy koszosodik, sárgul majd...mondjuk nem 10 év használatra tervezem úgyse, de akkoris. Akinek már van, milyennek tűnik ebből a szempontból a burkolat?
Le vagyok amúgy maradva, a fehér matt, a fekete fényes, vagy mind a kettő fényes, csak a feketénél azért emeltétek ki külön mert jobban látszik az ujjlenyomat?Szerintetek jövő héten már megtapizható lesz valahol élőben? Nem merem előrendelni míg nem láttam szemtől szemben
Szóval ha valaki lát bpn, sikítson hangosan 
-
Polllen
félisten
Ezzel tudod mi a bajom...
Atom tényleg kevesebbet fogyaszt, mint mondjuk a celeron, viszont azt alapból 4 cellás aksival adják, így időre ugyanazt tudják. És azért most is egy 4 cellás aksi 23-25k. Ha külön utólag veszek hozzá egyet, akkor a windem már minimum 130K...az úgy nálam irdatlan drága...(150kért a múltkor láttam valahol akciós subnotit, dvd-íróval, 12" kijelzővel...) én meg csak azért várok még, hogy az atomos procival lényegesen több legyen az üzemidő, de egyelőre úgy tűnik teljesen felesleges... 
Szóval kár volt a népet vakítani a 6 cellás aksikkal...
-
róland
veterán
Páran nem olvashatták a korábbi hozzászólásokat, különben tudnák, hol lehet kapcsolni ezt a funkciót. Így én csak egy rövid leírást adtam. Amúgy szerintem se elérhető már a gyorsítás, pedig nem jönne rosszul. Talán jó kompromisszum lett volna a +10%-nyi túlhajtás, ami olyan 1800 MHz környékén állt volna meg.
Az általad linkelt videót nézve, a védőfólia csillog az MSI-n, s az ugyanúgy gyűjti az ujjlenyomatokat. - Visszavonom, tényleg ilyen a "lakkozása".
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OpenMediaVault
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP Omen
- Lenovo ThinkPad E14 Gen5: i5-1335U/8GB/256GB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Thinkpad P14s GEN 5 14.5" 2.5K Touch Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB SSD Len Gar 2028.08
- MacBook AIR 13 M1 CHIP! Magyarországi! 8GB/256GB SSD, Akkumlátor 88% Fulldoboz!
- Gigabyte Aero 17 XE5 - RTX 3070 ti, 32 gb DDR5 ram, I7 12700h, 4K UHD kijelző, 1024+512 Gb M2 SSD
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Atom tényleg kevesebbet fogyaszt, mint mondjuk a celeron, viszont azt alapból 4 cellás aksival adják, így időre ugyanazt tudják. És azért most is egy 4 cellás aksi 23-25k. Ha külön utólag veszek hozzá egyet, akkor a windem már minimum 130K...az úgy nálam irdatlan drága...(150kért a múltkor láttam valahol akciós subnotit, dvd-íróval, 12" kijelzővel...) én meg csak azért várok még, hogy az atomos procival lényegesen több legyen az üzemidő, de egyelőre úgy tűnik teljesen felesleges...