Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
válasz
Polllen
üzenetére
Csatlakozom a kollégához!
Wind mellett szól:
- atom proci
- 10"-os kijelző
- nagyobb háttértár (80GB)
- nagyobb billentyűzet
- bluetooth
Wind ellen szól:
- eddig úgy tűnik, nem a legjobb a wifijeAsus mellett szól:
- ssd merevlemez, viszont csak 12, illetve 20GB
- talán szvsz. szebb, mint a Wind
Asus ellen szól:
- használhatatlanul kicsi billentyűzet
- kicsi kijelző
- kis háttértár
- nincs bluetooth -
DarkByte
addikt
válasz
Polllen
üzenetére
Kikapcsolt állapotban nem hiszem hogy tartanod kellene ettől. Én egy normál 3,2" -os vinyót hurcibáltam 3 évig autóban, buszon, vonaton, heti 120km. A mai napig működne ha egy zárlatos mobile rack nem nyírta volna ki.
A bekapcsolt állapot közbeni rázkódásról meg kb. egy oldallal ezelőtt linkeltem egy YouTube videót amit azért érdemes kicsit marketing szagúan kezelni, mert ha a merevlemez hely a laptop bal elejében van akkor a noti vinyó nagyobb ívben kapta a szeretetet mint az SSD, abból kiindulva hogy a külső peremen helyezkedett el és ott nagyobb amplitúdójú rezgésnek volt kitéve. (ennek ellenére persze az SSD eredményén nincs mit meglepődni, főleg azt figyelembe véve hogy az én 1GB -os Kingston pendrive -om már járt mosógépben is és a mai napig hibátlanul működik
) -
C.I.M.B.I
csendes tag
Teljes mértékben osztom a véleményedet. 130k a wind-ért irreálisan sok lenne, de csak így tudja produkálni a 6-7 órás üzemidőt.
Tehát kompromisszumot vagyunk kötelesek kötni: ~95k de mellette 2 óránként konnektor-keresés. Viszont ahogy hallottam, akár 1 óra alatt is feltölthető az akku, ami számomra elég barátian hangzik- tulképp 1/3 előadás alatt felölt míg a másik 2/3-on használhatom. Itthon meg úgyis mindenhol van konnektor
Jó persze ez nem alternatíva egy mobil eszköznél. Mindenesetre én meg tudok barátkozni vele. Hát még akkor, ha az ára is kicsit lejjebbvánszorog

-
Dufresne
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 3 év garancia
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na megyek áttúrom még egyszer, hátha mégiscsak. Lehet túl fáradt vagyok 
A bekapcsolt állapot közbeni rázkódásról meg kb. egy oldallal ezelőtt linkeltem egy YouTube videót amit azért érdemes kicsit marketing szagúan kezelni, mert ha a merevlemez hely a laptop bal elejében van akkor a noti vinyó nagyobb ívben kapta a szeretetet mint az SSD, abból kiindulva hogy a külső peremen helyezkedett el és ott nagyobb amplitúdójú rezgésnek volt kitéve. (ennek ellenére persze az SSD eredményén nincs mit meglepődni, főleg azt figyelembe véve hogy az én 1GB -os Kingston pendrive -om már járt mosógépben is és a mai napig hibátlanul működik
Jó persze ez nem alternatíva egy mobil eszköznél. Mindenesetre én meg tudok barátkozni vele. Hát még akkor, ha az ára is kicsit lejjebbvánszorog