Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illető
tag
Sosem volt még 12"-nál kisebb notebookom, azért is akarom kipróbálni, hogy elég-e a Wind. Ha az derül ki néhány hónap használat után, hogy nem felel meg nekem arra, amire vettem, akkor eladom, viszont ennyivel is okosabb leszek. Ez esetben valószínűleg Apple irányba fogok visszatérni a keresésben, mégpedig két okból: egyrészt anyagi szempontból is így gondolom, mert 100 ropit még kiadnék egy windows-alapú laptopért, de 2-3-sokszázezret már nem szívesen, olcsóbban viszont nincs 12"-13,3" méretű gép nekem elfogadható minőségben.(Egy Thinkpad X61 végülis jó lenne, csak abból egy normális állapotú darab jóval 200 fölött van használtan, ráadásul az 1,8"-os vinyócska döglassú, SSD kellene bele, az meg plusz kiadás. Ennyiből pedig kapok Macbookot, vadonatújat, sokkal nagyobb teljesítménnyel.) Másrészt pedig azért, mert alapvetően is macintosh-t szerettem volna venni, csak azért bizonytalanodtam el, mert jelenleg nem gyártanak a Macbooknál kisebb méretű laptopot, és közben megjelent ez a Netbook kategória, ami pedig több tekintetben nyerőnek tűnik.
Az új Macbookra nagyon kíváncsi vagyok, a LEDes panel és a multitouch elég valószínű újítás, attól félek csak, hogy a design nem fogja elnyerni a tetszésemet.
(őszintén szólva nekem az air sem tetszik, meg a mb pro-k sem, szerintem az évtizedes kínai bóvli fémhtatásúműanyag-hadjárat lejáratta ezt a színt egy időre) Bár ha az ipod touch technokrata, feketére eloxált alumíniumra és üvegre építő stílusát viszik bele a tervezésbe, valószínűleg sikerül majd lekenyerezniük... 
-
Gergő_
őstag
Én is hasonlóan gondolkodok,de az apple-t figyelve nem hiszem hogy a következő generációs macbook már alu lesz,mivel a macbook pro már az és marad egy darabig,bár ki tudja
Nálam kizárt a fehér,pedig reménykedtem benne lesz fekete,nem tudom viszont nb.hu mennyire tartja majd magát a 112e ft-hoz,remélem annyi marad
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Mazda topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sweet.tv - internetes TV
- Mobil flották
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JU
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(őszintén szólva nekem az air sem tetszik, meg a mb pro-k sem, szerintem az évtizedes kínai bóvli fémhtatásúműanyag-hadjárat lejáratta ezt a színt egy időre) Bár ha az ipod touch technokrata, feketére eloxált alumíniumra és üvegre építő stílusát viszik bele a tervezésbe, valószínűleg sikerül majd lekenyerezniük...