Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flory1
csendes tag
igy elsőre elkülönítettem neki 15gb-ot, akkor ennyi elég lesz.
Egyik oprendszert se felejthetem el. Mindkettő kell. Linux alatt nincs office ami a suliban kell a solver meg a hasonló baromságok miatt. Viszont Pannonos gazdinfós lévén linux alatt programozunk eclipse-ben, a terminál is elég hasznos olyankor. Persze van eclipse win alá is ami szintén működik, csak amit megír az ember linux alatt azt a windows alatt nem mindig sikerül lefordítani ill fordítva... hála az egységes nyelvnek... így az ilyen bakik elkerülése végett kötelezően egységesen linuxot használunk, de legalább működik
kérdés: a windowsos particiómat particion magic-kel átméreteztem, azt hallottam hogy ilyenkor csinál egy rejtett fájlt a partición amit ha letörlünk akkor elég rendesen behal a vinyó, főképp külső gépről érdemes helyretenni. Valóban így működik az átméretezés? ( 40gb-os c meghajtón futó windows alatt a c meghajtót átméretezem egy 25gb és egy 15gb-ora)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Steam topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- Eladó egy Dell Inspiron 15 7559 laptop
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest