Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozf

tag

válasz Gergő_ #651 üzenetére

Hát nem tudom, a gigabyte 4 cellás akkuval is 1.5órát megy (legalábbis a linked alapján), a multitouchpad is jó dolog biztod de én még a szimplát is utálom használni.
    Az Acer 80k de linux, SSD-t meg a wind be is tehetsz, ha már lesz normális áru méretü meg sebességü.

Már korábban is irtam ennél nagyobb méretü kijelzö, csak a méretet, a sulyt meg a fogyaztást növeli(pont ennek a kategória lényegét veszi el), a 2 magos atom is csak a fogyaztást fogja növelni még ha nem is sokkal, de nem is hiszem hogy annyira szükségem lenne hogy word mondjuk 2mp-el gyorsabban töltödjön be ha ugyanakkor negyedórával kevesebbet megy majd vele.

Várni biztos lehet, s talán kell is, de ebben a kategóriában annyira azért nem lesznek olyan kiemelkedö különbségek, mert ez a kategória már a kompromissziumokról szól, ha több teljesitményt akarnak az az üzemidöt csökkenti, ha több szolgáltatást (érintöképernyö, multitouch, dvd,) ezek a sulyt növelik, meg az üzemidöt csökkentik.

S nem mondom hogy ezek rossz dolgok, de a wind pont ezért nagyon jó mert a kölönbözö szempontok egyensúlya egyik legjobb a kategóriájába: 10colos kijelzö, kis suly (1kg) mellet is 2,5 órás özemiö, nagy tárkapacitás (80Gb), a windows s ezzel a megszokott programok használata megfelelö sebességel, nekem az böven megfelel.

Új hozzászólás Aktív témák