- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
Igazából én erősen hajlok a subnotik felé. Most az MSI-nek megy lejjebb az ára, mert jönnek az új platformok. Szóval valószínűleg egy kifutó modellt fogok venni olcsóért. Ettől még nagyon kíváncsi vagyok ezekre a kis mütyűrökre. Asus eee1000 igazából biztosan frankó, csak hát drága és 1.5 kg (szubnoti 1.8-1.9kg). A Gigabyteokat eddig csak Via C7 ULV procival szerelték, ami valljuk be, hogy elég gyér megoldás. Az Acer ugyan olcsó, de szintén elég gyengécske. Viszont a Dell érdekes lehet.
Mondjuk azt el tudnám képzelni netbook piacon, hogy elővennének néhány régi alkatrészt a raktárak sarkából és összelegóznának egy gépet olcsón.
Pl így: 1GHz Pentium M vagy celeron M (esetleg AMD?), 80 Gb HDD, DDR400, mobility radeon, Intel 865+ICH5 chipset, 11" kijelző (csak hogy legyen olyan is
), atheros wifi (nekem bevált), 10/100 lan, valami integrált hang, és még ha belefér a házba akkor egy slot-in DVD író. Legyen mondjuk 2 kg és szerintem ez már egy használható konfig 
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- 3D nyomtatás
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NIOH 3
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JG002SHV-Ryzen 7 250-32gb-1TB-RTX5050 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyarbill
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JE00QRHV-i7 13700HX-32gb-1TB-RTX5060 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyar bill
- MacBook Pro 2020 13.3" M1 16 GB RAM 256 GB SSD TOUCH BAR
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 4,Ryzen 5 PRO 7540U,16gb DDR5,512SSD,MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET, GARIS
- Latitude 5410 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv új akku gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), atheros wifi (nekem bevált), 10/100 lan, valami integrált hang, és még ha belefér a házba akkor egy slot-in DVD író. Legyen mondjuk 2 kg és szerintem ez már egy használható konfig