- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milan24
aktív tag
3 gép közül választanék, most cserélem le a régi MSI L735 (Gamer notim), ami megszolgálta a magáét, de már sz@rrá ment. Nem működött a Backspace a hossz Ű és alatt az enter. A billentyűzet ott beljebb is volt, a zsanér a bal felén eltörött és recsegett de kegyetlenül mindig azt hittem letörik a kijelzőm.
Nos a 3 versenyző, aki tud nekem kimerítő válaszokat adni azt megköszönném, mondjuk GX720-ról nagyon jókat hallani.
1. - MSI GX720, nofene 240.000-ről felment 248ezerrel ami baj, mer rá kell fizetnem 8ezret.
Sebaj.
2. - Acer Aspire 7738G-744G50MN, az a baj Acerről nem tudok semmit.
3. - HP DV7 1030ep, HP-t nem ismerem szintén, de olvastam róla rosszat is.
Véleményezzétek szerintetek melyik a legjobb vétel. MSI felé hajlok, de mivel a réginek is sok lett a hibája, hát nem tudom. Ez a GX720 fém? Jól össze van rakva? L735-ö, ugyanaz szinte mind a GX701 végül is a ház maga az ugyanaz csak a belseje más!
Érdekelne játék alatt a melegedés, és HD filmek alatt hányas fokozatba megy a venti. Akinek ilyen van az ossza meg velem. Mer régi MSI-men HD (720p) 3-4esen ment a venti, full HD-n amelyik elment azon meg maxon és este nagyon de nagyon zavaró. HP DV7-ese is elégg szimpatizáns már nekem. Erőssen gondolkozom, de Acer szerintem kizárva sok rosszat hallani róla.Bocsi, hogy hosszú lett, válaszokat előre is köszi aki segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Hardcore café
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest