Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
agyhalal
aktív tag
Természetesen. Miért ne lenne érdemes? Bármikor előfordulhat, hogy belekell nyúlnod a BIOS-ba. Ha esetleg 2-3 év múltán úgy döntesz, hogy eladod a lapot, gondban lehetsz emiatt a hiba miatt. Biztos, hogy kevesebb vevő akad rá így. Én pl. nem vennék így alaplapot.
Szerintem amíg van rá garancia addig érvényesítsd azt, mint, hogy késöbb amiatt bánkódj, hogy nem tetted meg ezt a lépést, amíg még volt rá lehetőséged.
Elnézést, de nem is néztem utánna, hogy azzal a BIOS-szal, amivel kaptad a lapot, hogy működött a dolog. Ha azzal is hibás volt, akkor töltsd vissza azt és biztos, hogy sikerülni fog a garancia érvényesítése. Ha azzal működött a BIOS-ba való belépés, akkor nézz utánna, hogy az azutáni BIOS-ok milyen újítást hoztak, ha jelentősek, akkor hivatkozz azok szükségességére.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forrmell.enn
- Steam topic
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL26 Trident Z5 Neo RGB EXPO - 10 év gari! -
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi