Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kruppmityu
csendes tag
Sztem az msi.com.tw a jobb, ott megtalálható mindkettő, sőt 3
infókkal eggyütt.
A Zöldnélnél [link] ezt íráják: ''Please use MSI Live BIOS tool to upgrade BIOS of this product.'' Így az LU nekem egy darab a jelenleginél frissebb biost talál. Letöltés után az 5.40 est akarja feltenni de gyanítom hogy a DOT (Dynamic Overclocking Technology) bevezetésével tünt el a szorzóállítási lehetőség.
A Lillánál [link]
7.1 a legújabb bios ami valószínűleg nem jó a zöldhöz. -
Kruppmityu
csendes tag
Bocsika nem volt netem. A frissítési problémák egy része talán az alaplap pontos beazonosításával függhet össsze A 7030 ból (nForce3) van kétféle piros és az előzőekben már tárgyalt kétféle fekete nyákos deszka. Ahány helyen kerestem 7030-as Biost annyi félét találtam. Letölthető két különböző MSI oldalról (MSI.COM.TW és MSICOMPUTER.COM) illetve a live updéttel.
[link]
[link]
Lila ram foglalat
javascript:void(window.open('/program/products/show_photo/spo/pro_spo_view.php?UID=695&KIND=1','open','width=405,height=633,scrollbars=no,resizable=no'))
Zöld ram foglalat
javascript:void(window.open('/program/products/show_photo/spo/pro_spo_view.php?UID=688&KIND=1','open','width=405,height=633,scrollbars=no,resizable=no')) -
Kruppmityu
csendes tag
Most ez lenne a legújabb bios
K8N Neo-V2 (MS-7030) v. 7.0 292 kb Award BIOS 8/29/2005
[link]
[Szerkesztve] -
Kruppmityu
csendes tag
Szegasztok!
Ewerest szerint nálam ez a bios típusa:
Phoenix - Award WorkstationBIOS v6.00PG
W7030NMS V6.0 080105 16:20:57
K8N Neo-FSR V2.0 (piros) MS-7030, Sempron64 Palermo E6 , 2006 október
A boiosban nem találtam verzio infót és nincs szorzóállítási lehetőség (a Manualban persze nekem is ott van a mézes madzag)
A QnQ Core Cell-el hatékonyan működik, az auto tuning 224 x 9 -ig bírja és újraindul. Biosból a Dinamic Over Cooking
is kb. eddig tart.
2016 MHz lenne a vége?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Logitech z5500 5.1
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
infókkal eggyütt.