Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nkpolip

tag

Nekem is ilyen lapom volt, de 3 hete meghalt. Mikor megvettem naponta 4x-szer telepítettem xp-t amin a végén egy bios frissítés segített. Nem is volt vele bejom egy darabig. Majd mikor lanozni akartunk kiderült nem jó rajta az integrált lan, ezért nem vittem vissza 1000ft egy hálókari. Haver vett ugyanilyen lapot, mikor bekapcsoltuk semmi nem történt. A hiba az volt hogy a biosz chip nem volt rendesen a helyén. Visszatérve az én lapomra, a lan vezérlővel nem foglalkoztam, a vinyónál meg azt hittem az a szar, de kiderült nem az. Aztán kb 2 hónapja gép bekapcs és semi, fekete képernyő. Kikapcs bekapcs és minden ok. Ezt elkezdte egyre gyakraban csinálni egyszer az istennek nem indult el, gép szétszed, melyik alkatrész a szar. Gép összerak, majd hazahozom havertól (nála összerakás után sem indult) és csoda indul. Ezután 2 hétig nem csinálta ezt, majd egyre gyakrabban, volt olyan hogy 15-30x kellett bekapcsolnom mire jó lett, és 3 hete végleg megadta magát a lap. 1év 10 hónapig húzta, szerencsére 3 év gari volt hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák