Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dee Dee
tag
Na, ezt nem hiszem el! Nekem másfél éve megvan, minden ok volt, semmi gondom nem volt vele. Aztán tegnap fogja magát és kikapcsol.
Azóta mindent próbáltam, semmi... Csak az alaplap lehet a ludas.. A déli híd meg olyan meleg, hogy kézzel megfogni nem lehet... Kellemes dolog... Asszem holnap fel is keresem az eladót, szerencsére 3év garis
te csináltál vele valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Azóta mindent próbáltam, semmi... Csak az alaplap lehet a ludas.. A déli híd meg olyan meleg, hogy kézzel megfogni nem lehet... Kellemes dolog... Asszem holnap fel is keresem az eladót, szerencsére 3év garis
te csináltál vele valamit?