- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
DJ Mythos
aktív tag
OK műkszik! De hülye vagyok, hogy nem gondoltam erre! Hár igen ha az embernek el akar szállni az alaplapja meg a procija nem tud ép ésszel gondolkozni...
Még egyszer thx! -
DJ Mythos
aktív tag
Légszi! Segítene valaki?
-
DJ Mythos
aktív tag
Üdv!
Segítsetek légyszi!
És még mielőtt mindenki lehordana, hogy mért kezdek bele ilyenbe meg minden, ok tudom hülye vagyok, de már megtörtént! Légyszi segítsetek!
Szal van egy MSI KT3 Ultra2 alaplapom és ahhoz szedtem le egy bios frissítést feltettem minden, csak a proci sebességét visszavette 1250 MHz re (azelőtt 1700 on futott). Na gondoltam visszaállítom! Hát nem sikerült felvettem a FSBjét 200Mhz ra és r4átettem egy 8,5-ös szorzót! (visszagondolva tudom hogy hülyeség volt amit csináltam!) Most bekapcsolás után nem csinál semmit elkezdi a CDket meg a winyót baszkurálni, de semmi tovább. A D-bracket az ''Initializing Harver Driver Controler'' nél áll meg!
Légyszi segítsetek! Mit csináljak?
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest