Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
DJ Mythos
aktív tag
OK műkszik! De hülye vagyok, hogy nem gondoltam erre! Hár igen ha az embernek el akar szállni az alaplapja meg a procija nem tud ép ésszel gondolkozni...
Még egyszer thx! -
DJ Mythos
aktív tag
Légszi! Segítene valaki?
-
DJ Mythos
aktív tag
Üdv!
Segítsetek légyszi!
És még mielőtt mindenki lehordana, hogy mért kezdek bele ilyenbe meg minden, ok tudom hülye vagyok, de már megtörtént! Légyszi segítsetek!
Szal van egy MSI KT3 Ultra2 alaplapom és ahhoz szedtem le egy bios frissítést feltettem minden, csak a proci sebességét visszavette 1250 MHz re (azelőtt 1700 on futott). Na gondoltam visszaállítom! Hát nem sikerült felvettem a FSBjét 200Mhz ra és r4átettem egy 8,5-ös szorzót! (visszagondolva tudom hogy hülyeség volt amit csináltam!) Most bekapcsolás után nem csinál semmit elkezdi a CDket meg a winyót baszkurálni, de semmi tovább. A D-bracket az ''Initializing Harver Driver Controler'' nél áll meg!
Légyszi segítsetek! Mit csináljak?
Aktív témák
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Új 32GB G.Skill F3 2400Mhz CL10 eladó!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 640 G5 - i3-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi