Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Aktív témák
-
DJ Mythos
aktív tag
Üdv!
Segítsetek légyszi!
És még mielőtt mindenki lehordana, hogy mért kezdek bele ilyenbe meg minden, ok tudom hülye vagyok, de már megtörtént! Légyszi segítsetek!
Szal van egy MSI KT3 Ultra2 alaplapom és ahhoz szedtem le egy bios frissítést feltettem minden, csak a proci sebességét visszavette 1250 MHz re (azelőtt 1700 on futott). Na gondoltam visszaállítom! Hát nem sikerült felvettem a FSBjét 200Mhz ra és r4átettem egy 8,5-ös szorzót! (visszagondolva tudom hogy hülyeség volt amit csináltam!) Most bekapcsolás után nem csinál semmit elkezdi a CDket meg a winyót baszkurálni, de semmi tovább. A D-bracket az ''Initializing Harver Driver Controler'' nél áll meg!
Légyszi segítsetek! Mit csináljak?
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő