- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
9CS
senior tag
válasz
kraftxld #556 üzenetére
Köszönöm a választ. El is felejtettem visszaolvasni, mert úgy berágtam hogy semmi nem segített amit találtam rá ötlet.
Viszont megoldódott, hátha másnak segít ezért beírom. Nálunk a címtárban voltak hibák. Akik nem jelentek meg, mint létező felhasználó, azoknál ki volt töltve a „mailnick” tulajdonság, attól függetlenül, hogy nem volt Exchange fiókjuk. Az Exchange pedig úgy vette, hogy akkor nekik biztos van már, ezért nem jelenítette meg, mint lehetséges új mailbox user. Ezt a tulajdonságot törölve (adsiedit) már meg is jelentek. (a felhasználókat nem MS alkalmazás dobálja bele a címtárba, és néha benéz ezt-azt...)
-
9CS
senior tag
Tud valaki arra megoldást, hogy miért nem találja az Exchange Management Console az AD-s felhasználókat? A probléma egész pontosan az, hogy ha új fiókot akarok létrehozni egy létező felhasználónak, akkor azt nem minden esetben találja meg. Próbáltam szűrni is az OU-k között, hogy hátha az a baj, hogy túl sok user van, de így sem működik. Például egy pár 10 fős OU alatt is csak 6-ot lát.
Egy megoldást találtam, de nem működött, miszerint registriy módosítással, vagy házirenddel nagyobbra kell venni a megjeleníthető elemek számát a default 10000-ről.
Amit próbálok: New Mailbox -> User Mailbox -> Existing Users -> Add és itt nem találja meg azt, akit pedig az AD-ban látok és az AD keresője meg is találja.Amivel eddig el lehetett hárítani, hogy ha teljesen új felhasználóról van szó, akkor kitörölve az AD-ból majd újra felvéve, megjelent. Viszont ha olyan valakinek kéne E-mailt beállítani, aki már használta az accountot, akkor ez nem járható út.
Tapasztalt Valaki már ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest