- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightmare
senior tag
Jó lett volna;ha nincs elrontva a szinkron...de nem hozza az igazi gumiarcú Mr Beant.
Egy filmet nagyon el lehet rontani a rossz szinkronnal. -
tkazmer
addikt
Az ''igazi katasztrófafilm''-re gondolsz? Mert sztem az igazi selejtdarab lett, bár még nem láttam csak magyarul..(épp most nézem a karib tenger kalózai-t angolul, sztem naygságrendekkel jobb úgy...)
-
Nightmare
senior tag
-
Nightmare
senior tag
-
tkazmer
addikt
-
Nightmare
senior tag
-
Dictator^
veterán
-
Nightmare
senior tag
-
SzalaiG
addikt
-
Nightmare
senior tag
A könyvtáras se semmi ám.

Ha nincs meg az összes;a a hiányzó részeket megbeszélhetjük;ha érdekel...
-
Nightmare
senior tag
Öszintén szólva nem vagyok sem nagy Mr. Bean néző, sem rajongó
, bár szerintem sem rossz sorozat. De én inkább mégis Rowan Atkinsont tisztelem, mint Mr Bean-t. Azért is említettem meg a Live show-ját.
Az a rész viszont kifejezetten tetszett, amikor el akart utazni, és csomagolt az apró bőröndjébe...
Én inkább mr beant szeretem.Nagyon ott van a szeren...

-
Dictator^
veterán
hogyne emlékeznék, szarrá röhögtem magam rajta, söt egyik ismerősőmnek is most jutott eszébe az a rész, hát az is überdurva
nekem is megvan az ''összes'' bár ezt nem tudnám megmondani, voltak köztük olyanokat amiket a tévébe még nem láttam, pedig onnan ismerem majdnem az /összeset/ 
-
cousin333
addikt
Az igaz;hogy ő már csak mr bean marad.Ez hozta meg neki a sikert.Még régebben volt vmelyik adón a Fekete Vipera c komédia...vagy mi a szösz.Az sem volt rossz;bár a magyar szinkron miatt nem tudni hogyan beszél a valóságban.
Amit leírtál az 100 %-ig igaz.
Melyik a kedvenc Mr Bean részed?
Ez egy picike kis kép és így rögtön látszik.Direkt nem akartam nagyon beszúrni.
[Szerkesztve]Öszintén szólva nem vagyok sem nagy Mr. Bean néző, sem rajongó
, bár szerintem sem rossz sorozat. De én inkább mégis Rowan Atkinsont tisztelem, mint Mr Bean-t. Azért is említettem meg a Live show-ját.
Az a rész viszont kifejezetten tetszett, amikor el akart utazni, és csomagolt az apró bőröndjébe...
-
Nightmare
senior tag
Már nem tudtam módosítani.
Egy kis hasznos infó...mint Rowan Atkinson[link]
A linkből kiemelve...épp amiről beszéltünk.
Mr. Bean karaktere 1989-ben született meg, és Atkinson úgy gondolta, nagy bukás lesza sorozat. Az első részek után azonban csodálkozva vette észre, hogy egyre többen azonosítják őt Mr. Beannel. Azóta bekerült a skatulyába, és nem is nagyon akar kimászni belőle. ''Érzem, hogy öregszem...'' - nyilatkozta, de még nem akrok szakítani Beannel. Ha majd úgy gondolom, abba kell hagynom, akkor majd szívesen játszanék olyan filmekben, mint a Holt költők társasága.
Csak nézzétek;hogy milyen sokszínű az az arc amit tud vágni.
[link]
[Szerkesztve] -
Nightmare
senior tag
Húhú! Zsir topic, egyik kedvenc emberkém
nem rég néztem meg újra , azokat amit annó a TV-be is leadtak, hát szakadtam a röhögéstől
amikor megy vásárolni, egy ilyen alaguton menne át, de van egy zenész akinek pénzt akarna dobni, de nincs aprója, igy beáll a zenész mellé ''TÁNCOLNI''
az a tánc is komoly, aztán vmi öreg nő dob neki pénzt és igy felváltja az ö pénzét a zenész előtti hangszer tartóba ha jól emléxem..hát durva 
[Szerkesztve]Sok jó rész van ami a kedvencem.De sztem mindenkinek más rész az etalon.Arra emléxel,amikor a parkban szendvicset csinál magának?Kurva jó az is.Eddig nem tudtam megszerezni az összes részt;de most megvan és tök jó megnézegetni őket.
Neked mennyi van meg? -
Dictator^
veterán
Az igaz;hogy ő már csak mr bean marad.Ez hozta meg neki a sikert.Még régebben volt vmelyik adón a Fekete Vipera c komédia...vagy mi a szösz.Az sem volt rossz;bár a magyar szinkron miatt nem tudni hogyan beszél a valóságban.
[Szerkesztve]Húhú! Zsir topic, egyik kedvenc emberkém
nem rég néztem meg újra , azokat amit annó a TV-be is leadtak, hát szakadtam a röhögéstől
amikor megy vásárolni, egy ilyen alaguton menne át, de van egy zenész akinek pénzt akarna dobni, de nincs aprója, igy beáll a zenész mellé ''TÁNCOLNI''
az a tánc is komoly, aztán vmi öreg nő dob neki pénzt és igy felváltja az ö pénzét a zenész előtti hangszer tartóba ha jól emléxem..hát durva 
[Szerkesztve] -
Nightmare
senior tag
Ezt: [link], vagy ezen előadások valamelyikét látta valaki? Félelmetesen jó ez az ember. A Mr. Bean szerepek tényleg beskatulyázták, mert sokan csak abban a szerepben ismerik. Ebben az előadássorozatban viszont rövid (szinpadi) jelenetekben látható, ahol az is kiderül, hogy nem csak a színészi képességei és az arcjátéka kiváló, hanem a beszédkészsége is (nem is beszélve a jelenetek humoros voltáról). Remek angol kiejtése van: tiszta, érthető és artikulált. Öröm hallgatni (is).
Egyszóval jelentősen megváltoztatta a róla kialakult képemet...
[Szerkesztve]Az igaz;hogy ő már csak mr bean marad.Ez hozta meg neki a sikert.Még régebben volt vmelyik adón a Fekete Vipera c komédia...vagy mi a szösz.Az sem volt rossz;bár a magyar szinkron miatt nem tudni hogyan beszél a valóságban.
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
Szia!
Amíg tudod módosítani: inkább linkeld a képet, ne szúrd be. Nem fér ki és ronda, ráadásul sokáig tart betölteni, ha mindenki képekkel árasztja el a topikokat...
mod: így már jobb, de szerintem még mindig a linkelés a legjobb
.
[Szerkesztve] -
Nightmare
senior tag
A rajzfilm nekem sem jön be;vmiért teljesen más;mint a film.
Érdemes többször megnézni egy filmet,mert soxor vannak olyan részek;amik elsőre nem tűnnek fel.Pl a Reflektorfényben mr bean nem az igazi mr bean-t játsza.Teljesen más;és szerintem nagyon jó szinész.
Érdekel vkit a részek elérhetősége?
Jó kis nyelvtan órát nyitottatok itt.
[Szerkesztve]![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/061229/mr-bean-xp-thumb_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
A jövő xp-je!

Cseréltem;mert nagy volt.
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
Ezt: [link], vagy ezen előadások valamelyikét látta valaki? Félelmetesen jó ez az ember. A Mr. Bean szerepek tényleg beskatulyázták, mert sokan csak abban a szerepben ismerik. Ebben az előadássorozatban viszont rövid (szinpadi) jelenetekben látható, ahol az is kiderül, hogy nem csak a színészi képességei és az arcjátéka kiváló, hanem a beszédkészsége is (nem is beszélve a jelenetek humoros voltáról). Remek angol kiejtése van: tiszta, érthető és artikulált. Öröm hallgatni (is).
Egyszóval jelentősen megváltoztatta a róla kialakult képemet...
[Szerkesztve] -
Nightmare
senior tag
A rajzfilm nekem sem jön be;vmiért teljesen más;mint a film.
Érdemes többször megnézni egy filmet,mert soxor vannak olyan részek;amik elsőre nem tűnnek fel.Pl a Reflektorfényben mr bean nem az igazi mr bean-t játsza.Teljesen más;és szerintem nagyon jó szinész.
Érdekel vkit a részek elérhetősége?
Jó kis nyelvtan órát nyitottatok itt.
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
-
SzalaiG
addikt
Hány része van a róla készült rajzfilmnek? nekem 4 dvd van meg. Van még?
-
tiv61us
őstag
-
Szabesz
őstag
-
tiv61us
őstag
en is igy vagyok vele, valaha tetszett, aztan egy ido utan nekem faraszto lett
a filmjei meg kulonsen
az olyan tipusu jelenetekben mint Galvolgyi meg az a dagadt angol, Isten nyugosztalja nekem OK, de egy hosszabb filmben...
nekem nem jon be
benny Hill na csak eszembe jutott
ne szivd mellre meg en is rakattintottam/ pedig en aztan...
/ a googlera mikor javitottal es bizony ott is adott 37000 talalatot a filmei
mondjuk a filmjei nagysangrendileg tobbet
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Szabesz
őstag
Meglehet, de én nem szoktam személyeskedni
Ha valaki értelmesen meggyőz arról, hogy tévedtem, igazat adok neki. Remélem ezek elvárhatóak viszont is...
Nem kell ómájgádozni, tévedtem, ez van.. nem dől össze a világ
Legalábbis bennem nem 
[Szerkesztve] -
Silencer83
addikt
-
gLes
őstag
-
tts
addikt
-
Szabesz
őstag
-
tiv61us
őstag
-
Szabesz
őstag
Bátorkodtam megnyitni ezt a témát;csodálkoztam;hogy még nincs.

Egy kis info
[link]
Filmjei;születési hely-idő [link]
Ez a filme nem tetszett...nekem mindig miszter bín marad
[link]
Bean - az igazi katasztrófafilm ;nem volt rossz;de elrontották a szinkronját.
Fekete Vipera : -12 részt láttam;kicsit fura a film stílusa.
Jöhetnek a kérdések;vélemények.Én nagyon szeretem;jól játsza a hülyét.
Kérdés: miért van kisbetűvel a neve;holott naggyal írtam?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]Filmei
-
Nightmare
senior tag
Kinek mi a kedvenc része?
Nekem a templomos...és még sok másik is. -
Nightmare
senior tag
-
Nightmare
senior tag
ofkorsz
odabasz a faszikam 
De még hogy!
Va otthon pár részed?nekem az összes megvan;18 epizód;ha jól emléxem.
Érdemes szépen sorban nézni őket...
-
Silencer83
addikt
-
bpx
őstag

Egy kis info
[link]
[link]
Kérdés: miért van kisbetűvel a neve;holott naggyal írtam?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]Szerintem a Johnny English is egész jó film volt

Ja persze Mr. Bean-t meg imádom, már kívülről tudom az összes részt, de még mindig dőlök rajta
[Szerkesztve] -
Nightmare
senior tag
latod pont a (Mr.Beannel futott) sikere lett szakmai teren ugymond a veszte.
Mint láthatod;elég sok filje és sorozata van;úgyhogy mint színész el van ismerve.Mr Bean jól áll neki;mást meg hiába próbál játszani...nem igazán megy neki;mert az emberek nem erre számítanak.Te szereted mint Mr Bean?
-
Silencer83
addikt
latod pont a (Mr.Beannel futott) sikere lett szakmai teren ugymond a veszte.
-
Nightmare
senior tag
nem ment neki ugy ahogy szerette volna, ez a Mr Bean szerep nagyon beskatulyazta, pont annyira h nem tudott belole kitorni
Ez igaz.sztem mindenki;mint Mr Beant lattá a filmekben.Személy szerint(az én véleményem szerint)nem áll neki más szerep jól.De ezt amit csinál nagyon jól teszi.
Akármelyik modi javította a címet...köszi.
No prob - tiv83us -
Silencer83
addikt
nem ment neki ugy ahogy szerette volna, ez a Mr Bean szerep nagyon beskatulyazta, pont annyira h nem tudott belole kitorni
-
Nightmare
senior tag

Egy kis info
[link]
[link]
[Szerkesztve]Most látom;hogy a Mr Bean részek kijöttek DVD-n.

Érdemes megnézni őket.Én most azt teszem...és nagyon jó minőségűek.
Na mi lesz?Senki sem szereti Rowan Atkinsont?
[link]
Ezt látta vki? -
Nightmare
senior tag

Egy kis info
[link]
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, miert javitod ki ha hibatlanul irja?