Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
megoldódott...
-
-
Sziasztok!
Olyat szeretnék megoldani, hogy több gépen is lássam a teljes levelezést.
Meg lehet-e csinálni, hogy a thunderbird mappáit kirakom egy NAS-ra, és minden gépen úgy állítom be a thunderbirdöt, hogy a NAS-on legyenek a mappák.
Működhet ez? Ha az egyiken letöltöm a friss leveleket, az az összes többi gépen is látható lesz? Az elküldöttek szintén?
Ha a thunderbird nem tudja, akkor mi tudja?
Nehezítés képpen elég vegyes a géppark, egy Win8, egy Win7 és három Xp
-
Úgy csináltam, hogy létrehoztam egy új mappát, abba áthelyeztem a bejövő leveleket.
Amikor üres a bejövő, akkor lekéri a leveleket, amikor visszamásolom, akkor nem, hanem beadja azt az üzenetet, hogy tele van és tömörítsem, de nem tömöríti.Na most megcsináltam megint, és most jó, de tömöríteni akkor sem tömörít...
-
Ezt az üzenetet kapom:
A(z) Beérkezett üzenetek mappa megtelt, nem lehet több üzenetet beletenni. Törölje a régi vagy feleslegessé vált leveleit, és tömörítse a mappát, hogy legyen hely az új üzeneteknek.
Na most kitöröltem a levelek felét, méretre a csatolt fájlosokat, úgyhogy kb 10%-nyi maradt. Rákattintok jobb gombbal a beérkezett mappára, előjön a menü, ott a tömörítést választom, de nem történik semmi, a következő indításkor újra a fenti üzenetet kapom.
Mit tegyek? -
Jónak jó, csak nehézkesebb, mintha csak egy betűt kellene beütni. Már megszoktam a WindowsMailben, az sokkal jobb. Ha mégis másik név kell, akkor csak megnyomok egy másik betűt, és már oda is ugrott. Itt ki kell törölni, újat beírni stb.
Végül is nem vészes, csak az jobb lenne... -
Azt lehet-e valahogy Thuderbird3 alatt, hogy amikor a leveleket a feladó alapján rendezem, utána (mint a WindowsMail-nél) egy betű leütésével oda ugrik, ahol azzal a kezdőbetűvel kezdődő feladók vannak? Vagy valamivel együtt nyomva (shift, ctrl, alt nem működik)...
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
A csatolmánynevek kinyomtatására van ötleted?
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi. Nem gondoltam erre, mert nem tudtam, hogy van ilyen

De annyi történt, hogy az üdvözlés helyett fehér üres oldal van. Nekem olyan kellene, ami az utolsó bejövő levelet adja be... -
2.0-át használok (illetve ismerkedek vele...)
Azt hogy lehet beállítani, hogy alul ne az üdvözlő képernyő legyen indulásnál, hanem az utolsó levél?
A Windows Mail-nál van egy kis pipa, hogyha nem akarom az üdvözlő képernyőt, de itt nem találok ilyet sehol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)