Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peczek
aktív tag
válasz
TigerCat
üzenetére
ok, köszi.
Mondjuk én azt szeretném beállítani, hogy a leveleket a D-n tárolja, ne a C-n., mert a C-n nincs hely. Tehát nekem nem opció, hogy átmásolom a C-re a leveleket.
Olyan megoldás kellene, hogy a Thunderbird a C-n van, a levelek a D-n maradnak, csak onnan olvassa be.
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,
adott egy gép, egy 120 GB SSD-vel és egy 1,5 TB-os HDD-vel. Be szeretném állítani, hogy a letöltött leveleket a Thunderbird a HDD-re (D-re) tegye, ne az SSD-re (C-re) (mert az SSD amúgy is elég tele van).
Vagy esetleg eleve a Thunderbird-öt is a HDD-re (a D-re) installáljam fel? Esetleg akkor kicsit lassabb lesz. Ekkor a leveleket is a D-re menti majd?
Bocs, közben megtaláltam a Roaming / Thunderbird / Profiles mappasort, csak rejtve volt.
Igazából ezt szeretném hozzá kapcsolni a D-n levő meglévő Thunderbird mappámhoz, ami rajta van a HDD-n, amit a korábbi laptopomból hoztam.
Gondolom ezt lehet valahogy.
-
Peczek
aktív tag
Egy kérdés T. fórumtársak:
op rendszer újratelepítéskor hogy lehet visszarakni a teljes TB levelezést ? Lehetőleg a beállításokat is, de a bejövő és kimenő leveleket mindenképpen.
c:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Roaming\Thunderbird\ mappát nem találtam, ez még XP, de W7-es lesz.
Még egy kérdés: TB-t ssd-re, vagy a HDD-re rakjuk (lesz mind2) ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- Eredeti játékok OFF topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest